siteyi internete koyamama sorunu
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
siteyi internete koyamama sorunu
arkadaşlar ben easyphp programından phpmyadmin den phpbb3 kurdum sitenin domainini aldım ama internete koyamadım sadece program olduğunda açılıyor yardım eder misiniz?
İmzanızda büyük yazı fontları ve resimler kullanmayınız. (Yönetim)
Re: siteyi internete koyamama sorunu
phpbb3 dizinindeki tüm dosyaları
http://www.seninsite.com/phpbb3/
dizini altına ftp ile gönder,
Önce Yönetim kontrol panelinde, sunucu domain değerini seninsite.com olarak düzelt, veritabanı yedeği al,
phpMyadmin ile veritabanı yedeğinin sunucuya yükle,
config.php ayarlarında
veritabanı adı:
sunucu adı:
kullanıcı adı:
kullanıcı şifresi:
değerlerini düzenle kaydet..
http://www.seninsite.com/phpbb3/
dizini altına ftp ile gönder,
Önce Yönetim kontrol panelinde, sunucu domain değerini seninsite.com olarak düzelt, veritabanı yedeği al,
phpMyadmin ile veritabanı yedeğinin sunucuya yükle,
config.php ayarlarında
veritabanı adı:
sunucu adı:
kullanıcı adı:
kullanıcı şifresi:
değerlerini düzenle kaydet..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
ya ben bunu ftp yle göndermedim easyphp programıyla yaptım onda ftp yok.
easyphp ile kendi windows vb işletim sistemi yüklü kişisel bilgisayarınızda localhosta forum kurabilirsiniz.
Ancak o forum dosyaları, www/phpbb3/ gibi, easyphp programının olduğu dizindedir. Onları kullanmanız gereklidir.
Yada, temiz bir phpbb3.0.1 kurulum paketini sitenize ftp iye gönderin..
Ama easyphp programındaki phpMyadmin ile veritabanı yedeğini de hosting de hesabnınız yüklemeniz gereklidir.
esyphp ftp programı değildir,
ftp için filezilla, smartftp gibi isimleri google da aratın bir program bulursunuz..
Ancak o forum dosyaları, www/phpbb3/ gibi, easyphp programının olduğu dizindedir. Onları kullanmanız gereklidir.
Yada, temiz bir phpbb3.0.1 kurulum paketini sitenize ftp iye gönderin..
Ama easyphp programındaki phpMyadmin ile veritabanı yedeğini de hosting de hesabnınız yüklemeniz gereklidir.
esyphp ftp programı değildir,
ftp için filezilla, smartftp gibi isimleri google da aratın bir program bulursunuz..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
ya acaba ücretsiz host alabileceğim bi site söylermisin?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir