Üye Olmayanlar Linkleri Göremesin
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Üye Olmayanlar Linkleri Göremesin
Arkadaşlar forumuma üye olmayanlar mesajları görsün ama linkleri görmesin istiyorum, Forum izinlerinde eklentileri görmesin seçeneği var ama linkleri görmesin diye bir seçenek yok. Bu konuda bilgi olan var mı?
Re: Üye Olmayanlar Linkleri Göremesin
izinler sekmesine gel ordan misaifrlere verdiğin izinlere gel forum rollerinden sonra ordan eklentileir görebilir seçenieğni kaldır grmezler
ya dediğini yaptım ama linkleri görebiliyolar önemli olan linkleri görememeleri
Linkleri görmemeleri için Ne yapmalıyız
Linkleri görmemeleri için Ne yapmalıyız
Arkadaş benim yazımı tam okumamış, ben eklentilerden bahsetmiyorum. Sayfada verilen her türlü linkten bahsediyorum. özelliklede rapidshare gibi linklerden....
ReplaX11 yazdı:izinler sekmesine gel ordan misaifrlere verdiğin izinlere gel forum rollerinden sonra ordan eklentileir görebilir seçenieğni kaldır grmezler
-
- Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşım mısafırler verdığın ızınlere gel dıyorsun sen bunu sıasıyla teker teker sıralasan hepımız ıcın daha ıyı olurReplaX11 yazdı:izinler sekmesine gel ordan misaifrlere verdiğin izinlere gel forum rollerinden sonra ordan eklentileir görebilir seçenieğni kaldır grmezler
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Yandex [Bot] ve 5 misafir