TEŞEKKÜR BUTONU EKLEME
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
TEŞEKKÜR BUTONU EKLEME
ARKADAŞLAR GOLD SÜRÜMÜNDE TEŞEKKÜR BUTONU NASIL EKLENİR DETAYLI OLARAK ANLATABİLİRMİSİNİZ.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: TEŞEKKÜR BUTONU EKLEME
Tesekkur butonu eklemek icin dosyalari buldum ama nasil va nereden ekleyecem yardim lutfen
dosyayi indirmek isteyen arkadasla BURADAN indirebilirler...
dosyayi indirmek isteyen arkadasla BURADAN indirebilirler...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşım yahu saol lınkı vermışsın ama bunu nasıl yapıcağımzı anlatmamışsın onuda anlatsan çk iyi olur
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Kardes sen benim yazdigimi iyi okumadin galiba...captain1520 yazdı:arkadaşım yahu saol lınkı vermışsın ama bunu nasıl yapıcağımzı anlatmamışsın onuda anlatsan çk iyi olur
Nasil yapildigini en az senin kadar bende ogrenmek istiyorum...
yahu bu ne linki..
indirdikte içinde bir adet ingilizce subsilver için sadece teşekkür buton resmi var...
iki mpeg dosya var ama zaten açılmıyor neyin nesiyse...
Madem ne olduğu meçhul bilmediğiniz bir şeyi, boşuna ne diye ekleyip bizi de meşgul ediyorsunuz...
Forum sayfasında da kuru kalabalık ve kirlilik oluşturuyorsunuz...
Teşekkür butonu nasıl eklenir deyin, bir bilen varsa çıkar söylerse faydalanırız...
indirdikte içinde bir adet ingilizce subsilver için sadece teşekkür buton resmi var...
Madem ne olduğu meçhul bilmediğiniz bir şeyi, boşuna ne diye ekleyip bizi de meşgul ediyorsunuz...
Teşekkür butonu nasıl eklenir deyin, bir bilen varsa çıkar söylerse faydalanırız...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Kardes bende baska yerden buldum bunu, millet bununla yapiyormus...bdajans yazdı:yahu bu ne linki..
Yapilisini bilsem zaten aciklardim...
Bu forum sitesi yardim icin kurulmadimi yaw
Neden yoneticiler yardim etmiyorlar...
Yetkili arkadaslar lutfen yardim ediniz.
Millet bunu ogrenmek istiyor...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
sadece teşşekur butonumu hızlı cevap admın butonu bunlar detaylı şekılde bu foeumda verılmemış
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir