bir kaç problem
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
bir kaç problem
arkadaşlar phpbb3 kullanmaya yeni başladım ve bağzı sorunalr yaşıyorum örneğin: yöneticilerde dahil kayıtlı kullanıcıların hiçbiri yeni başlık açamıyor. daha ötesi olarak forumlarda yeni başkık ikonu bile yer almıyor(kayıtlı kullanıcıların grup forum izinlerini tam erişim olarak ayarlamama ragmen). yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.
En son zeusbeyblade tarafından 21.05.2008, 14:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: yeni başlık açılmıyor
Eğer hiçbir buton yoksa styles/Kullandığın tema/imageset/ klasörüne gir.Dediğim gibi hiçbir buton yoksa burdaki adı "en" olan klasörün ismini "tr" olarak değiştir.Bunu yaparsan butonlar gözükür.
Eğer bunda da olmazsa forum izinlerinde bir sorun olabilir.Forumu kurduğunda test forumunu sildiysen izinleri düzenlemek biraz zahmetli olabilir.
Eğer bunda da olmazsa forum izinlerinde bir sorun olabilir.Forumu kurduğunda test forumunu sildiysen izinleri düzenlemek biraz zahmetli olabilir.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
anlattıgınız gibi ''en'' adlı dosyanın adını ''tr'' olarak deiştirdim ve çalışıyor. bu konuda hiç bir bilgim yoktu, yardımcı oldugunuz için gerçekten teşekkür edermmalt yazdı:Eğer hiçbir buton yoksa styles/Kullandığın tema/imageset/ klasörüne gir.Dediğim gibi hiçbir buton yoksa burdaki adı "en" olan klasörün ismini "tr" olarak değiştir.Bunu yaparsan butonlar gözükür.
En son zeusbeyblade tarafından 21.05.2008, 13:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bir sorunum daha var. avatar ayarlarında ayarları deyiştirmek istediğimde ''Girilen “images/avatars/upload†isimli yol yazılabilir değil.'' gibi bir uyarı veriyor. yardımcı olabilirmisinz ?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yokmu ?zeusbeyblade yazdı:arkadaşlar bir sorunum daha var. avatar ayarlarında ayarları deyiştirmek istediğimde ''Girilen “images/avatars/upload†isimli yol yazılabilir değil.'' gibi bir uyarı veriyor. yardımcı olabilirmisinz ?

Re: bir kaç problem
Httpdocs >> Images >> Avatars
Images klasörünün içerisinde 'avatars' klasörünün olup olmadığını kontrol et. Yoksa 'avatars' adında bir klasör ekle. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.
Kolay gelsin.
Images klasörünün içerisinde 'avatars' klasörünün olup olmadığını kontrol et. Yoksa 'avatars' adında bir klasör ekle. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.
Kolay gelsin.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
images in içinde avatars dosyası var ama images dosyası httpdocs deyl, httpdocs un içindeki forum klasörünün içinde bu yüzden olabilirmi ? yada bu deylse başka hangi sebep den olabilir ?malt yazdı:Httpdocs >> Images >> Avatars
Kolay gelsin.

Yok o zaten forum dosyalarının bulunduğu yerde olmalı.
Ykp'deki avatar ayarları bölümünde klasör yolları aşağıdaki şekilde mi?
Avatar kayıt klasörü: images/avatars/upload
Avatar galerisinin klasörü: images/avatars/gallery
-
- Kayıtlı Kullanıcı
aynen öyle ama yinede uyarı veriyor hiç bir şey anlayamadımmalt yazdı:Yok o zaten forum dosyalarının bulunduğu yerde olmalı.

Malesef ben de anlamadım.
Forum moderatörleri yardımcı olurlar bu konuda, onların gelmesini bekle.

-
- Kayıtlı Kullanıcı
anladm... yinede teşekkr edermmalt yazdı:Malesef ben de anlamadım.![]()
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir