phpBB 2.0.x sürümlerinden phpBB 3.0'a geçiş

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
umutshn
Kayıtlı Kullanıcı

Re: phpBB 2.0.x sürümlerinden phpBB 3.0'a geçiş

Mesaj gönderen umutshn »

Merhaba,
Bugun forumumu phpbb v2.0.23 den phpbb v3.0.1 e geçirdim.

Yükleme ve geçişte herşey sorunsuz oldu.

Yanlız avatarlarla ilgili problem yaşıyorum.
Kullanıcı avatarları görünmüyor ve yeniden yüklediginizde sorunsuz yüklendi demesine rağmen avatar görünmüyor.
Gallery den yada uzak avatar yüklemede hiçbir problem yok.
Sadece bilgisayarımdan yükle dediğimizde böyle bir sorunla karşılaşıyoruz.
Defalarca kontrol ettim images/avatars/upload chmod 777 sorunsuz.
Hiç bir mod yüklü degil.
Template olarak prototypev2 yüklü
prosilver temasındada aynı problem mevcut.
Hostum linux

Bir çözüm üretebilecek varsa yada bnmle aynı problemi daha önceden yaşamış birisi yardımcı olursa sevinirim...

Forum adresi: http://www.wrathboyz.com/forum/
Revelom
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Revelom »

Tüm gerekli ayarları yaptım forumumu phpbb3e geçireceğim fakat dönüşüm sırasında şu hatayı alıyorum

Fatal error Maximum execution time of 30 seconds exceeded in homefirtinadomainsfirtina.gen.trpublic_htmlphpbb3includesutfutf_tools.php on line 1828

Sorun Nedir ?
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

sunucunun işlem zamanı 30 saniye olarak ayarlıdır ve sunucu yoğun olduğu zamanlarda bu zaman genellikle yetmemektedir, Host yönetimine söyleyin süreyi arttırsınlar yapmıyorlarsa çözüm host değiştirmekte.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
TheKinG
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen TheKinG »

50 sefer denedim bi geçiş yapamadım nedense bende boyuna ../forums yolu bulunamadı diyor biri bana burada veya msn de yardım ederse çok çok sevinirim.
TheKinG
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen TheKinG »

bir kulda cevap yazmamış :D şansa tükürem ben
Kullanıcı avatarı
egeliaslanlar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen egeliaslanlar »

arkadaşlar çok düşündüm çok düşünmeye devam ediyorum ... phpbbturkey'de yapılan yarışmaya baktığımda en iyi 2 site phpbb 2 phpbb3 geçmeyi sizce phpbb2 uzun ömürlü bir yolda bol kullanıcılı bir yolda devam edermi yoksa 3 geçiş yapayim mi
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

TheKinG yazdı:50 sefer denedim bi geçiş yapamadım nedense bende boyuna ../forums yolu bulunamadı diyor biri bana burada veya msn de yardım ederse çok çok sevinirim.

ne güzel siteni forum yazılımını ve türkçeleştirmesinide sen yapmışsın bu kadar bilgiliysen neden bizden destek istiyorsunki emeğe hiç saygın yok belli oluyor.

phpBB.com ve dil çeviri imzalarını silen sitelere destek vermiyoruz.

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

egeliaslanlar yazdı:arkadaşlar çok düşündüm çok düşünmeye devam ediyorum ... phpbbturkey'de yapılan yarışmaya baktığımda en iyi 2 site phpbb 2 phpbb3 geçmeyi sizce phpbb2 uzun ömürlü bir yolda bol kullanıcılı bir yolda devam edermi yoksa 3 geçiş yapayim mi
phpbb.com sitesinden yapılan açıklamaya göre 2008 sonunda phpBB2 geliştirilmesine son verilecek kısaca 2009'da tüm phpBB kullanan siteler phpBB3 olacak. Tabiki nostalji olsun diye değiştirmeyenler olacaktır ama bence daha gelişmiş ve daha kullanışlı phpBB3 varken phpBB2 kullanmaya gerek yok.

tabur28
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen tabur28 »

dosyaları ftp ile attıktan sonra http://www.xxxx.com/xxxxx/install diyorum açılan sayfa böye
IISPassword
The page cannot be displayed
There is a problem with the page youare trying to reach and it cannot be displayed. It is most likely that configuration files for this url are corrupted.

--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

Click the Refresh button, or try again later.
Open the home page, and then look for links to the information you want.
If you believe you should be able to view this directory or page, please contact the Web site administrator by using the e-mail address or phone number listed on the home page.
HTTP Error 500
IISPassword for Internet Information Services
--------------------------------------------------------------------------------
» IISPassword Info
hata nerde yapıyorum........
TheKinG
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen TheKinG »

Dn_35 yazdı:
TheKinG yazdı:50 sefer denedim bi geçiş yapamadım nedense bende boyuna ../forums yolu bulunamadı diyor biri bana burada veya msn de yardım ederse çok çok sevinirim.

ne güzel siteni forum yazılımını ve türkçeleştirmesinide sen yapmışsın bu kadar bilgiliysen neden bizden destek istiyorsunki emeğe hiç saygın yok belli oluyor.

phpBB.com ve dil çeviri imzalarını silen sitelere destek vermiyoruz.
neyden bahsediyorsun sen kardeş ne türkçeleştrmesi veyahut yazılımı mesjaımda o şekilde bişey mi yazıyor acaba. insan gibi bişey sorduk madem destek bölümü insan gibi cevap verebilirsin al senin olsun phpbb 3'ün....

destek sitesiymiş bari s... bide milleti yardım ederken...
asivesiyah28
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen asivesiyah28 »

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, support@supportwebsite.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

böyle bir hata veriyor neden acaba???
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

asivesiyah28 yazdı:Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, support@supportwebsite.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

böyle bir hata veriyor neden acaba???
server sorunu, host yönetimine bildirin.

paylasim-forum
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen paylasim-forum »

çevirmeyi sorunsuz yaptım ama pek sorunsuz sayılmaz:) . türkçe karekter sorunu yaşıyorum
Kullanıcı avatarı
dlxattack
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen dlxattack »

Bırak sen phpbb2 ye geri dön arkdaşım sorun serverdansa :)
PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
paylasim-forum
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen paylasim-forum »

uzmanlardan yardım istedim ücreti ile . çözümü yok dediler olsada ben bilmiyorum dediler.hadi hayırlısı :(
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir