Kullandığımız phpBB sürümünü güncellemek

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
mali71
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kullandığımız phpBB sürümünü güncellemek

Mesaj gönderen mali71 »

Şu anda phpBB 2.0.21 sürümünü kullanıyorum hiçbir güncelleme ve yama yapamıyorum daha dorusu bunları yapa bilmem için ftp ne adres nede şifresini bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz forumu güncel tutmam için gereken bu ftp numaralarını ve adresini nasıl bulabilirim formu düzenleyen kişiler forum sahibine butür bilgileri vermemişler yardımlarınız için teşekkürler
Kullanıcı avatarı
dlxattack
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Re: Kullandığımız phpBB sürümünü güncellemek

Mesaj gönderen dlxattack »

Ftp Sitenizin dosyalarının bulunduğu alana verilen addır...:) Siz Ftp Şifresini bilmiyormusunuz Hostunuz Paralı Web Sitenizden Baktığım Kadarıyla Öle Anladım :) Eğer WeB Site alanınızdaki site sizinse hostunuzu açarken size host firmanız ftp şifrenizi filan yollamıştır ftp kullancı adınızı filan eğer o site sizin değilde beleş free forumsa ftp desteği olmayabilir ;)
PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
mali71
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mali71 »

verdiğiniz yardım için teşekkürler evet sitemiz paralı bu işlerden fazla anlamadığımız için siteyi kurup teslim ettiler hiçbir ftp ne şifresi giriş adını sölemediler dahadorusu anlamadığımız için böyle bir talepte bulunmadık şimdi sıkıntısını çekiyoruz herhalde ftp şiresini forumu kurandan başka kimseden öğrenemiyeceğiz tşekkürler
Kullanıcı avatarı
dlxattack
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen dlxattack »

Evet tabikide forumunuzu kim kurduysa ona sorun ve ftp şifrenizi alın ve değiştirin merak etmeyin her türlü sorunuzu yanıtlıcaz burada :)
PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir