phpbb 3 joomla 1.5 entegreleme sorunu

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
captain1520
Kayıtlı Kullanıcı

phpbb 3 joomla 1.5 entegreleme sorunu

Mesaj gönderen captain1520 »

arkadaşlar phpb 3 ile joomla 1.5 i entegrelerken son aşamada takıldım
4- phpBB3 admin panelinden Client communication -> Authentication adımıyla ( yetkilendirme sekmesinde olması gerek) açılır kutudan joomla auth seçip kaydediyoruz.

Client communication -> Authentication anmin panelinde bu koşullara girip joomlayı outh yapın dıyor ama ama benım panel tr ve bu sözcuklerı tr ye cevırıyorum anlamsız şeeyler çıkıyor acaba bilen varsa admın panelındekı tam anlaam ları nelerdşr sırasıyla yazabilirmi yardım plsss...
captain1520
Kayıtlı Kullanıcı

Re: phpbb 3 joomla 1.5 entegreleme sorunu

beyler cevap verecek olan yokmu
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

GENEL -> İstemci iletişimi -> Yetkilendirme

Bir yetkilendirme metodu seçiniz: JOOMLA vb.

Bu yöntem phpBB3 joomla kullanıcılarını kullanır, 2 adet köprü biliyorum, biri phpBB3 kullanıcılarını joomlada, diğeri de joomla kullanıcılarını phpBB3 de kullanıyor.
captain1520
Kayıtlı Kullanıcı

pekı bu dedıklerınız joomlanın yönetım panelındemı yoksa phpbb forum admın panelındemı ( eğerphpbb forum panelınde ise o dedıklerınız yok :D
captain1520
Kayıtlı Kullanıcı

saol kardeş buldum ama bı sorun var anasayfada gırış yaptığında forumda yıne baştan giriş yapman lazım bıde forumdakı uye ler anasayfada kayıtlı olmadı
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 2 misafir