forum ve katagori açamıyorum

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
mr.vegabond
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

forum ve katagori açamıyorum

Mesaj gönderen mr.vegabond »

arkadaşlar phpbb3 kurdum herşey normal çalışıyor..
ama ben bi türlü forum ve katogori açamadım :?
çok uğraştım başaramadım çıkması gerekiyor ama ana sayfaya gidince bu panonun forumu yok falan diyo kategori oluşturma ve onun aktına forumları açıp yayımlamayı birisi açıklarmı
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

arkadaşım forumu açarken zaten bi tane hazıur geliyor sen yeni forum falan açarken orda izileri kopyala die bir yer var ordan izinleri kopyalarsan görünür.
mr.vegabond
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ben forumu siteye kurdugumda öyle phpbb2 dki gibi bi forum yoktu.. izinleri kopyalama fln anlamadım :? çok karışık.. biraz açık bir şekilde anlatacak biri vardır umarım. şmdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

phpBB3 de forum izinleri epeyce detaylı en kolayı,

Yeni forum/kategori açatığın ekrande izinleri kopyala var bir bölüm var orada ilk kurulumlada var olan test forum 1'i seçerek oluşturacaksin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
mr.vegabond
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

evet dediğiniz gibi... forum u oluşturduktan sonra karşıma izinler sayfası geliyor orda.
kullanıcılar gruplar bölümü falan var..
ayrıca ben forum u kurdugumda diğer msjımdada belirtdiğim gibi phpbb2 falan çıkan test forum YOKTU. :? nasıl yapıcaz :? ?
mr.vegabond
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

evet şimdi bakarken farkına vardım kusura bakmayın ben yalnış anlamışım izinleri kopyala bölümü var.. ama orda dediğim gibi test 1 falan yok.. bnm daha önce deneme amaçlı açtığım sitede gözükmeyen forumlar mevcut test 1 forum YOK :( :? ?
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

phpbb3 RC1 i sıfırdanmı kurdun?

sıfırdan kurduysan zaten bir katagori açılmış olur onun izinlerini kopyalayacaksın.

phpbb2 den phpBB3 e geçtiysen anasayfada görünen herhangi bir forumun izinlerini kopyala.

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
mr.vegabond
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Valla kardeş Phpbb3 B5 diyor. Rc falan yok. Phpbb 2 den geçiş yapmadım direk olarak Phpbb3 kurdum. Siteden indirdiğim zip dosyasının ismide phpbb-3.0.B5.. :? uff :(
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

mr.vegabond yazdı:Valla kardeş Phpbb3 B5 diyor. Rc falan yok. Phpbb 2 den geçiş yapmadım direk olarak Phpbb3 kurdum. Siteden indirdiğim zip dosyasının ismide phpbb-3.0.B5.. :? uff :(
Beta sürümlerine destek verilmeyecektir. RC 1 duyuru başlığından RC1 sürümünü indirip kurarsan iyi olur.

mr.vegabond
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Hmm. Anladım birşey sorayım o zaman. Şİmdi ftp de beta dosyalarını silip rc1 i mi kurmalıyım ?. yoksa ona geçiş varmı.. ? bide indirme link i verirseniz sevinirim. :)
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

mr.vegabond
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ben bu risk e girmiycem.. zaten forumum falan olmadığı için en iyisi silip baştan 0 km rc1 kurmak :D
düz rc1 in download link ini verirmisiniz ?
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

DJ_RÜZGAR
Kayıtlı Kullanıcı

Re: forum ve katagori açamıyorum

Mesaj gönderen DJ_RÜZGAR »

öncelikle selamunaleykum benimde aynı sorunum var bende yeni bir phppb 3 kurdum siteme yanlız katogori olusturamıyorum yanı sızın ana sayfadakı gıbı sınınflandırma yapamıyorum sadece ana bı katagori var herseyi oraya acıyorum banada yardım ederseniz cok sevinirim bu arada stillerlede ilgili sorunum var ama onun baslık larını gördüm daha sonra bakacam ona önce su katagori işini halletmek istiyorum lütfen yardım..!! site adresim http://www.radyoasiklar.com/forum
DJ_RÜZGAR
Kayıtlı Kullanıcı

Re: katagori açamıyorum

Mesaj gönderen DJ_RÜZGAR »

arkadaslar bana bi cvp verecek kişi yokmu forumu sıfırdan kurdum hersey normal ama yapamadığım tek bişey var kategori yapamıyorum bir forum var ve butun konuları bu forumun başlıgı olarak acıyorum ama ben her konuyu kategori olarak açmak istiyorum aynen bu sitedeki gibi ama benim forum olusturdugum yerde sadece forum olustur lınkı var kategorı yok kate gori secenegi ayarlar bölumunde var ama ordan yapıncada görunmuyor cvp beklıyorum lutfen yardım..!! eger görmek isterseniz http://www.radyoasiklar.com/forumburadan bakabılırsınız daha ıyı anlarsınız ne demek ıstedıgımı sımdıden tesekkur ederım..
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir