Hosting Değişimi
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Hosting Değişimi
Merhaba Arkadaşlar Ben Hosting Firmamı Değiştim Ve Yeni Geçtiğim Hosta Daha Önceki Hostumda Kurulu Olan Bilgileri Nasıl Aktarabilirim, Yardımlarınızı Bekliyorum.
Re: Hosting Değişimi
Yeni geçtiğin host firmasına söyle aktarsınlar. Yapmaları gerekir.
Yeni bir güne gülümse !
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:

Eski hostundaki
setin.com/phpbb3/
dizinini olduğu gibi yeni hostunda aynı adlı bir dizine kopyala.
ftp ile eski hostundan download et ve yine hostuna upload et
Sonra eski hostundaki veritabanını yeni hostunda phpMyadmin aracılığıyla yükle..
config.php dosyasında veritabanı adı, veritabanı sunucu adresi: kullanıcı adı ve şifresini düzenle kaydet..
Bunları yapınca forum yeni hostta çalışır..
setin.com/phpbb3/
dizinini olduğu gibi yeni hostunda aynı adlı bir dizine kopyala.
ftp ile eski hostundan download et ve yine hostuna upload et
Sonra eski hostundaki veritabanını yeni hostunda phpMyadmin aracılığıyla yükle..
config.php dosyasında veritabanı adı, veritabanı sunucu adresi: kullanıcı adı ve şifresini düzenle kaydet..
Bunları yapınca forum yeni hostta çalışır..
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bu dediklerinizin phpMyadmin dısında hepsini yaptım ama phpMyadmin olan kısmını nasıl yapabilecegim konusunda hiçbir bilgim yok.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir