Hosting Değişimi

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Hosting Değişimi

Mesaj gönderen aciyagulmek »

Merhaba Arkadaşlar Ben Hosting Firmamı Değiştim Ve Yeni Geçtiğim Hosta Daha Önceki Hostumda Kurulu Olan Bilgileri Nasıl Aktarabilirim, Yardımlarınızı Bekliyorum.
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Hosting Değişimi

Mesaj gönderen basoglanh »

Yeni geçtiğin host firmasına söyle aktarsınlar. Yapmaları gerekir.
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

:) maalesef öyle bir destek yok. keske olsada böyle kafa şişirmesek.
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Eski hostundaki
setin.com/phpbb3/
dizinini olduğu gibi yeni hostunda aynı adlı bir dizine kopyala.
ftp ile eski hostundan download et ve yine hostuna upload et

Sonra eski hostundaki veritabanını yeni hostunda phpMyadmin aracılığıyla yükle..

config.php dosyasında veritabanı adı, veritabanı sunucu adresi: kullanıcı adı ve şifresini düzenle kaydet..

Bunları yapınca forum yeni hostta çalışır..
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bu dediklerinizin phpMyadmin dısında hepsini yaptım ama phpMyadmin olan kısmını nasıl yapabilecegim konusunda hiçbir bilgim yok.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir