phpBB 3.0.1 Yayınlandı
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı [b:tagyljf4]kesinlikle ilgili forumlara açınız.[/b:tagyljf4] Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. [b:tagyljf4]Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.[/b:tagyljf4]
- [url=http://www.phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?t=690:tagyljf4]Site kurallarımızı[/url:tagyljf4] okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı [b:tagyljf4]kesinlikle ilgili forumlara açınız.[/b:tagyljf4] Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. [b:tagyljf4]Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.[/b:tagyljf4]
- [url=http://www.phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?t=690:tagyljf4]Site kurallarımızı[/url:tagyljf4] okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
3.0.0'dan 3.0.1 yükseltmede sorun?
INSTALL klasörünün tamamını hosting alanıma atıyorum
www.adresim.net/phpbb3/install/ dediğimde güncelleme paketi çalışıyor
son adımda FTP ile güncelleme aşamasını seçiyorum
FTP SUNUCUSU
Sitenize baglanmak için kullandığınız FTP sunucusu
ismi istiyor, ne yazdıysam olmadı kabul etmiyor, halbuki explorer ekranından ftp.adresim.net yazdığım anda ftp hesabıma baglanabiliyorum.sorun neyden kaynaklanabilir arkadaşlar.
www.adresim.net/phpbb3/install/ dediğimde güncelleme paketi çalışıyor
son adımda FTP ile güncelleme aşamasını seçiyorum
FTP SUNUCUSU
Sitenize baglanmak için kullandığınız FTP sunucusu
ismi istiyor, ne yazdıysam olmadı kabul etmiyor, halbuki explorer ekranından ftp.adresim.net yazdığım anda ftp hesabıma baglanabiliyorum.sorun neyden kaynaklanabilir arkadaşlar.
Re: phpBB 3.0.1 Yayınlandı
O kısıma localhost yazın. phpBB3 kurulumu adlı başlıkta belirtmiştik. Eğer gene olmadıysa ayrı bir başlık açarak sorununuzu daha detaylı anlatınız.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
3.0.0 dan 3.0.1'e güncelleme yapmak istiyorum.
http://www.phpbbturkey.com/downloads/index.html#phpbb3 adresindeki sadece değişecek dosyalar linkindeki dosyaları indirdim.
install klasörünü hosta gönderdim.
YKP /sistem/ den
Şimdi install klasörüne tarayıcınız ile giderek güncelleme işlemine başlayın. linkine tıkladığımda
...
Tehlikeli yükleme hatası
Tehlikeli yükleme hatası
index.php [ 396 ]
Module "" not accessible.
....
şeklinde hata veriyor.
http://www.phpbbturkey.com/downloads/index.html#phpbb3 adresindeki sadece değişecek dosyalar linkindeki dosyaları indirdim.
install klasörünü hosta gönderdim.
YKP /sistem/ den
Şimdi install klasörüne tarayıcınız ile giderek güncelleme işlemine başlayın. linkine tıkladığımda
...
Tehlikeli yükleme hatası
Tehlikeli yükleme hatası
index.php [ 396 ]
Module "" not accessible.
....
şeklinde hata veriyor.
Yaklaşık olarak 1 saatir dosya kontrolündeyim,
bu kadar uzun sürmesi doğalmı ?
bu kadar uzun sürmesi doğalmı ?
- mustafakumbar
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaşlar güncelleme yaptıkdan sonra önceden forum uzerinde yaptığımız değişiklikleri yeniden mi kuracağız...Mesela MOD'lar , BBCode'lar banner değişiklikleri vs. değişiklikleri yeniden mi yapacağız...
Güncelleme yapan arkadaşlar önemli değişiklikler varmı ? Öneriyormusunuz ?
Güncelleme yapan arkadaşlar önemli değişiklikler varmı ? Öneriyormusunuz ?
dosya halinde değiştirerek güncelleme yaptıysan yeniden yapman gerekir ama sadece değişen kodları tek tek düzenledi isen pek gerek kalmaz. ama tabi mod ile değişen kodlar çakışıyorsa sorun çıkabilir tabi.
[quote="Qene"]Tüm dosyalarımı güncellediğim halde ve güncelleme ekranında dosyalarınız zaten güncel dediği halde sistemim de sürümüm son sürüm değil diyor.. Neden ola ki?[/quote]
Aynı sorun bende de oluştu neden acaba bilgisi olan arkadaş varmı ??
Aynı sorun bende de oluştu neden acaba bilgisi olan arkadaş varmı ??
install klasöründeki database_update.php dosyasını çalıştrıp veritabanınada güncelleştirmen gerekir.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Teşekkürler sorunum halloldu.. :)
Güncelleme işlemleri ile ilgili bir başlık yok mu acaba? Yoksa gözümden mi kaçtı ?
phpBB3'te otomatik güncelleme paketi ile güncelleme yapıyorsunuz, elle güncelleme phpBB2'de vardı. Otomatik güncelleme paketini Yüklemeler sayfamızdan indirebilirsiniz.michelle yazdı:Güncelleme işlemleri ile ilgili bir başlık yok mu acaba? Yoksa gözümden mi kaçtı ?

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
otomatik güncelleme çoğu zaman hata veriyor, el ile değişiklik te yayınlamıyorlar, zaten çok aşırı değişiklik birikiyor.
rc ler arasındaki güncellemeyi turbo yoldan yapmıştım adımları takip ederek. Şimdi öyle bir kaynak bulamayınca güncelleme yapmaya da cesaret edemedim açıkçası. Otomatik güncellemede daha önce sorunla karşılaşmıştım çünkü...
Sadece değişen dosyaları atmam yeterli mi? Başka bir işlem gerekiyor mu?
Sadece değişen dosyaları atmam yeterli mi? Başka bir işlem gerekiyor mu?
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
ya yükseltme yapmasak olmaz mı :P
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir