tr karekter
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
tr karekter
arkadaslar bugün phpbb2 den phpbb3 e geçtim .ama tr karekter hata sı var. lütfen yardım.
link : http://www.paylasim-forum.com/php
link : http://www.paylasim-forum.com/php
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: tr karekter
baktım ama karakter hatası yok, hatta Üzgünüz fakat bu site şimdilik kullanılamıyor diyor

Evet 'bu site şu an kullanılmıyor' uyarısı geliyor.Bildiğim kadarıyla bu uyarı install klasörünün varlığından kaynaklanıyor.Install klasörünü forum dizininden sildiğinde forum tekrar açılır büyük ihtimalle.
Türkçe karakterler ilgili forumda açıklamalar var, biraz araştırma yaparsan ulaşabilirsin.
Kolay gelsin.
Türkçe karakterler ilgili forumda açıklamalar var, biraz araştırma yaparsan ulaşabilirsin.
Kolay gelsin.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
install ı silmeyi unutmusum son çevirmede bakabilirsiniz.
birde çevirerken üyelere hata veriyor . @ gibi karekterler olduğundan çözümü varmı onun?
birde çevirerken üyelere hata veriyor . @ gibi karekterler olduğundan çözümü varmı onun?
Senin siteye aynı isimle 'malt' olarak kayıtlıyım, girip bakıcaktım ancak siteye index atmışsın./forum altdiziniyle de açılmıyor.İndexi kaldırırsan belki yardımcı olabilirim.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
http://www.paylasim-forum.com/php
bu adresten girebilirsiniz.sildim tekrar dönüstürmeye calisiyorum.
bu adresten girebilirsiniz.sildim tekrar dönüstürmeye calisiyorum.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Hmm.. Sanırım bundan başka yardımcı olamıcam.
Yaşadığın sorun Türkçe karakter sorunu.ı,ş,ç gibi harfler garip bir şekilde çıkıyor.UTF-8 diye dille alakalı birşey vardı, Türkçe karakter sorunu ondan kaynaklanıyor galiba.Onun hakkında biraz araştırma yap istersen.
Kolay gelsin.
Yaşadığın sorun Türkçe karakter sorunu.ı,ş,ç gibi harfler garip bir şekilde çıkıyor.UTF-8 diye dille alakalı birşey vardı, Türkçe karakter sorunu ondan kaynaklanıyor galiba.Onun hakkında biraz araştırma yap istersen.
Kolay gelsin.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir