Yönetim paneli linki yok

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yönetim paneli linki yok

Mesaj gönderen AlleRGy »

plus 1.53 te ana sayfada yönetim paneli linki çıkmıyor.yardımcı olur musunuz?
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Kullandığınız forum sistemi PLUS ve kullandığınız tema subsilver shadow ve siz overal_footer.tpl dosyasında oynama yapmışsınız.

PHPBB Linklerini kaldırmışsınız kaldırıken fazladan şeylerde kaldırmışsınız.

PHPBB.COM.TR tarafından PHPBB linkleri kaldırılmış olan sitelere destek verilmemektedir !
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AlleRGy »

ya daha destur hiçbişi yapmadım
siteyi kurdum ilk anda böleydi
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Şu an kullandığınız temayı nederen indirdiniz ki, phpbb plus un orjinal temalarından birisidir ve phpbb plus un tüm temalarında kendi linki vardır. Öte yandan portal kısmındaki Smartor linkide sizde yok :evil:
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AlleRGy »

ben baktığınız siteden bahsetmiorum.1.53 kurcam phptriad ile deneme yaptım ve böle bişi oldu
Kullanıcı avatarı
herror53
Kayıtlı Kullanıcı

bu yüzeden oluyor

Mesaj gönderen herror53 »

phptriad da o çıkmıyor plus da vede normalde cache ile ilgili bir problem ama bir zararı yok onun admin panalenie girmek istiyorsan localhost/forum/admin bunun gibi birşey yazabilirsin adresçubuğuna.Birde herhangi bir foruma girip sağ alttan bu forumu yönetebilirsiniz linkkini tıkladıktan sonra hiç birşeyi işaretlemeden onemli sil gibi şeçeneklerden birini şeçin yine yönetim paneli çıkacaktır.Bunları yapmak zor geliyorsa overal.footer dosyasını açın ve admin linkli olan bölümün kodlarını kopyalayıp overal header da bir yere yapıştırın . sadece triadda var o problem hosta attığınızda düzelecektir.
Karadenizli Olmak Bir Ayrıcalıktır....!!!!!
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir