-arkadaslar ben bir smfciyim esasen son zamanlarda smfnin cirkinin ciktigini hissetmeye basladim
-Tarafsiz olarak phpBBye gecmemi oneriyormusunuz
-smf icin olusturulan modifikasyonlar gercekten guzel phpBB icinde ayni modifikasyonlar varmi?
-sahsi phpBB yardim destek ve dizayn yardimi veren kisisel siteleri googleda bulamadim bulduklarimda ise --yaramadi sizin tavsiye ettiginiz bir site varmi?
-SMF de cok kullandigim SSI ozelligi phpBB dede varmi? TESEKKURLER
phpBB ye gecis icin 10 duzeyli neden ariyorum
1-joomlaya entegrasyon yapilabiliyor
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
Convert TO phpBB
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Convert TO phpBB
phpBB3 tüm forum yazılımlarından üstün yönleri var bu yüzden bu soruyu sormana gerek yoktu ama sormuşsun, aşağıda linkini verdiğim konuda smf ve diğer forum yazılımlarıyla karşılaştırmaları var.
http://www.phpbb.com/about/features/compare.php

Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Re: Convert TO phpBB
İlk sitemde smf kullandım bir arkadaşımın tavsiyesiyle.Nerden onu kurdum dedim sonra.Yönetim kontrol paneli bir işe yaramaz.Mod kurulumu bir dert.Logo değiştirmek için bir sürü işlem yapıyorsun vs vs.Phpbb forumlarında yönetim kontrol paneli çok kullanışlıdır.Tüm işlerimi ordan yapabilirisn.Mod kurulumları çok basit.
Yalnız tema bakımından phpbb3 sürümünü şu an yetersiz buluyorum şahsen.Ama kısa sürede güzel temaların çıkmasını umuyorum.
Yalnız tema bakımından phpbb3 sürümünü şu an yetersiz buluyorum şahsen.Ama kısa sürede güzel temaların çıkmasını umuyorum.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir