[MOD] TSL Tuttuğunuz Takım 1.1
- the_alorak
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bu modu, modun içinde yazdığı gibi "Flag Mod" ile yaptım. Yani kimsenin modunu filan çalmadım. Aynı ibare o arkadaşınkinde de var. Ki ben yapmadan önce öyle bir mod olduğunu bilmiyordum. Ayrıca yeni baktım o modda biraz sql konusunda problemler varmış sanırım. Benim yaptığımda öyle bir sorun yok. Düzenli bir şekilde yüklenebiliyor..
O modda sorun oldugunu nereden cikariyorsun ?? Bir cok Forum sitesinde ilk ciktigi gunden kullananlarvar Kurmak isteyenlerin kendi yaptigi hatalari mod hatasi olarak gostermen yada algilaman cok yanlis. Neyse Ayni moddan cevirdik Modu calmamissin ewet ama fikrime saygisizlik yaptigini dusunuyorum ve yinede eline, emegine saglik isteyen istedigini kullansin.the_alorak yazdı:Bu modu, modun içinde yazdığı gibi "Flag Mod" ile yaptım. Yani kimsenin modunu filan çalmadım. Aynı ibare o arkadaşınkinde de var. Ki ben yapmadan önce öyle bir mod olduğunu bilmiyordum. Ayrıca yeni baktım o modda biraz sql konusunda problemler varmış sanırım. Benim yaptığımda öyle bir sorun yok. Düzenli bir şekilde yüklenebiliyor..
- the_alorak
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bunu yükleyin daha GzL..

- Dosya ekleri
-
- Türkiye_Süper_Lig_v2[1].0.0.rar
- (44.46 KiB) 366 kere indirildi
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
AŞKA DAİR
MEKANS
Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
AŞKA DAİR
MEKANS
....................
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
AŞKA DAİR
MEKANS
AŞKA DAİR
MEKANS
- PessimiStyle
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bunu biri bana anlatırsa çok sevineceğim ya acemiyim biraz şu sql'uda öğrensem tam olacak:
Mesela şu kod neyi anlatıyor?
ALTER TABLE ile başlayanı yapabiliyorum da diğerlerini nasıl yapacağım?
Mesela TABLE nasıl oluşturacağız?INSERT INTO nasıl yapılıyor?
MOD kurulum makalesinde sadece sorgu var.Bunları bulamadım.Anlatan olursa çok sevineceğim.Şimdiden Teşekkürler
Kod: Tümünü seç
#
#-----[ SQL KODU ]------------------------------------------
#
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_takim varchar(20) NULL AFTER user_from;
CREATE TABLE phpbb_takimlar (
takim_id int(10) NOT NULL auto_increment,
takim_name varchar(32),
takim_image varchar(20),
PRIMARY KEY (takim_id)
);
INSERT INTO phpbb_takimlar (takim_id, takim_name, takim_image) VALUES ('','Ankaraspor', 'ankara.gif');
INSERT INTO phpbb_takimlar (takim_id, takim_name, takim_image) VALUES ('','Ankaragücü', 'ankaragucu.gif');
INSERT INTO phpbb_takimlar (takim_id, takim_name, takim_image) VALUES ('','Antalyaspor', 'antalya.jpg');
INSERT INTO phpbb_takimlar (takim_id, takim_name, takim_image) VALUES ('','Beþiktaþ', 'bjk.gif');
INSERT INTO phpbb_takimlar (takim_id, takim_name, takim_image) VALUES ('','Bursaspor', 'bursa.jpg');
INSERT INTO phpbb_takimlar (takim_id, takim_name, takim_image) VALUES ('','Ç.Rizespor', 'rize.gif');
INSERT INTO phpbb_takimlar (takim_id, takim_name, takim_image) VALUES ('','Denizlispor', 'denizli.gif');
INSERT INTO phpbb_takimlar (takim_id, takim_name, takim_image) VALUES ('','Erciyespor', 'erciyes.gif');
INSERT INTO phpbb_takimlar (takim_id, takim_name, takim_image) VALUES ('','Fenerbahçe', 'fb.gif');
INSERT INTO phpbb_takimlar (takim_id, takim_name, takim_image) VALUES ('','Galatasaray', 'gs.gif');
INSERT INTO phpbb_takimlar (takim_id, takim_name, takim_image) VALUES ('','Gaziantepspor', 'antep.gif');
INSERT INTO phpbb_takimlar (takim_id, takim_name, takim_image) VALUES ('','Gençlerbirliði', 'gencler.gif');
INSERT INTO phpbb_takimlar (takim_id, takim_name, takim_image) VALUES ('','Kayserispor', 'kayseri.gif');
INSERT INTO phpbb_takimlar (takim_id, takim_name, takim_image) VALUES ('','Konyaspor', 'konya.gif');
INSERT INTO phpbb_takimlar (takim_id, takim_name, takim_image) VALUES ('','Sakaryaspor', 'sakarya.jpg');
INSERT INTO phpbb_takimlar (takim_id, takim_name, takim_image) VALUES ('','Sivasspor', 'sivas.gif');
INSERT INTO phpbb_takimlar (takim_id, takim_name, takim_image) VALUES ('','Trabzonspor', 'trb.gif');
INSERT INTO phpbb_takimlar (takim_id, takim_name, takim_image) VALUES ('','V. Manisa', 'manisa.gif');
Mesela şu kod neyi anlatıyor?
ALTER TABLE ile başlayanı yapabiliyorum da diğerlerini nasıl yapacağım?
Mesela TABLE nasıl oluşturacağız?INSERT INTO nasıl yapılıyor?
MOD kurulum makalesinde sadece sorgu var.Bunları bulamadım.Anlatan olursa çok sevineceğim.Şimdiden Teşekkürler
arkadaşım bu mod düzgün çalışıyor fakat ben şey diyecektim ben bu mdou yüklediğimde yönetim panelinde de çıktı fakat tıkladığımda şöyle bir hata var:
yadımlarınızı bekliyorum
Kod: Tümünü seç
Couldn't obtain logo data
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'logo_name' in 'order clause'
SELECT * FROM phpbb_logo ORDER BY logo_name ASC
Line : 332
File : admin_logo.php
http://www.ozernet.info buda bizim forumumuz...
Re: [MOD] TSL Tuttuğunuz Takım 1.1
bu mod iyi oldu.. turkce dil dosyasindan takimlari MC'ler olarak degistirdim
ve icindeki resimleri mc resimleri olarak degistirdim
begendiginiz mc'ler olarak yaptim
turkce rap sitesine baska ne yakisir demi ? hehe
ve icindeki resimleri mc resimleri olarak degistirdim
begendiginiz mc'ler olarak yaptim

turkce rap sitesine baska ne yakisir demi ? hehe
BIZ SIVASLIYIZ, KONUSARAK GÜNES DOGAR, SUSARSAK AY YANAR, ISYANIMIZDA KIYAMET KOPAR, BIRINI SEVERSEK GØZÜMÜZDEN YAS YÜREGIMIZDEN KAN AKAR..!
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir