selam

phpBB 3.0.x sürümlerindeki stiller / temalar için yapılan rütbe resimleri, ifadeler, avatarlar, butonlar, logolar, bannerler.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
mertcans
Kayıtlı Kullanıcı

selam

Mesaj gönderen mertcans »

Arkadaşlar phbb3de activasyon felan varya maille onaylanıyo onu yok edebilirmiyiz??
Birde siteme üye olunmadan knuların içine girilmemesini istiyorum konuya tıklandıgında giriş yapmadıysa şifre istesin bunları nasıl yapacagım yardım ederseniz sevinirim
Kullanıcı avatarı
sivasli_14
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: selam

Mesaj gönderen sivasli_14 »

Aleyküm Selam Kardes

Ilk Sorunun Cevabi

Admin Paneline Gir > Kullanıcı Kayıt Ayarlari Var Solda Orta Kısımda Ona Gir > Hesap etkinleştirme > Kapali De..İlk Sorunun Cozulur.

Ikıncı Sorunun Cevabi İse

Admin Paneline Gir > Kullanici Ve Gruplar Var Ona Tıkla > Grup Forumİzinlerine Gel Misafiri Sec > Sonra Karsina Forumlar Cıkar Hangi Forumun Ayarini Yapmak İstiyosan Sec > Sınırlı Erisimi Sec

Halloldu Senın İs Ben Hala Bekliyorum...Hehe
Bende'De VarBiraz Diyorsan Biz Burdayiz..

Forum - VaRBiraZ.Net
mertcans
Kayıtlı Kullanıcı

:) bulamadım dedigin yerleri:(:( napcam

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Benimki Böle :(
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen aciyagulmek »

phpbb forumu kullandıgına emin misin sen :mrgreen:
mertcans
Kayıtlı Kullanıcı

:D:D phbb3 felan yazıyo hep içinde :)
Kullanıcı avatarı
sivasli_14
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sivasli_14 »

Kardesim PhpBB3 Olmasa Sana Cvp Yazmam Birde PhpBB Olmasa Forumum Burda Ne İsim Var Al Bak Admin Panelime.Dediklerımın Hepside Var Senın Forum Degisik Anlayamadım Tam Forumunun Ne Oldugunu ?

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Bende'De VarBiraz Diyorsan Biz Burdayiz..

Forum - VaRBiraZ.Net
mertcans
Kayıtlı Kullanıcı

peki phpbb forumu nerden açlıyo
evrimanik
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen evrimanik »

Arkadaşlar evet mertcan'ın kullandığı forum phpbb3 ama o domain ile birlikte forumuda hazır olarak almış. Siz Forumlarınızı FTP den kurdunuz ama o hazır almış. Mertcan Sana burada hiç kimse yardım edemez. Çünkü onlar Ftp den kurdular. Yani senin yönetim panelinle aynı deil.
mertcans
Kayıtlı Kullanıcı

ok saoll..
Kilitli

“3.0.x Stil Grafikleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir