Arkadaşlar ben grupları sıralamak için bişeler yaptım aynısını ama sorun oluyor acaba türkçesi ve kolay yönden nasıul yapabiliriz ne yapmamamız gerekli kolay ve türkçe açıklarsanız
tşk ler
http://www.bizimlepaylas.net
ve ayrıca neden bu phpbb de fazla yardım etmiyor görevliler hep üyeler kendi yardımlarını üyelerden arıyor anlamadım
Grupları Sıralama Türkçe Anlatımı yokmu yaa
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Grupları Sıralama Türkçe Anlatımı yokmu yaa
yardım edebilecek olan yokmu lütfen
Kod: Tümünü seç
ReplaX © 2008 Designed and Modificated by: www.bizimlepaylas.net All rights reserved. Contact: info@bizimlepaylas.net
BP BizimlePaylaş.NeT Tüm Hakları Saklıdır.
If you (honestly) cannot retain the full copyright we ask you at least leave in place the "Powered by phpBB" line, with "phpBB" linked to www.phpbb.com.
ark siteyi tasarladı o eklemiş ekklerim orayı yardım edin lütfen ve footer orjinal kodları veirimsiniz
ne demek istediğini anlasam yardımcı olmaya çalışacam da anlamadım ki..
grupları sıralamk ne ya neye göre ne sıralaması yapacaksın?
ayrıca arkadaşın belirttiği gibi phpbb bilgilerini silmemelisin,footera gerek yok bi yerden kaynak kodları alabilrisn.
grupları sıralamk ne ya neye göre ne sıralaması yapacaksın?
ayrıca arkadaşın belirttiği gibi phpbb bilgilerini silmemelisin,footera gerek yok bi yerden kaynak kodları alabilrisn.
**Websitemi yazamıyorum çünkü yetişkin içerik! yöneticiler bu şekilde olmasını istiyooree,haberiniz olsun istiyoree**Destek veremeyiz demeyin sonra:)
kaynak kodları alıcam eklicemm
gruplarıda mesela yönetici,global moderator,moderator,Deneme Moderator,
böel soralamak istiyoırum mesela ama şuan mesela
Yetkiler :: Yöneticiler, Deneme Moderator, Global Moderatorler, Moderator
bu şekilde işte bunları sıralamak istiyorum
gruplarıda mesela yönetici,global moderator,moderator,Deneme Moderator,
böel soralamak istiyoırum mesela ama şuan mesela
Yetkiler :: Yöneticiler, Deneme Moderator, Global Moderatorler, Moderator
bu şekilde işte bunları sıralamak istiyorum

öncelikle yukarıda linke tıkla ve orada ne demek istediğimi anlarsın,
phpBB veya Türkçe Çeviri imzalarımızı silen sitelere destek vermiyoruz.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir