Forumdan kaydedilen fotoğraf hk.

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
sultanselim
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Forumdan kaydedilen fotoğraf hk.

Mesaj gönderen sultanselim »

Merhabalar. Sitemde üye girişsiz sayfalar dolaşılmıyor fakat foruma eklenen fotoğrafı başkası kopyalayabilmiş. Bu mümkün mü? Birde kopyalayan kişiyi bulabilirmiyim?
En son sultanselim tarafından 30.06.2008, 15:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Forumdan kaydedilen mesaj hk

Mesaj gönderen malt »

Ziyaretçilere konuları okuma izni vermediyseniz onlar zaten üye olmadan o konuları hiçbirşekilde okuyamazlar, dolayısıyla resimleri de göremezler.
sultanselim
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Forumdan kaydedilen fotoğraf hk.

Misafirler konu başlıklarını açamıyorlar ve mesajları okuyamıyorlar. Fakat fotoğraf kaydedilmiş.
esadow
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen esadow »

google indexlediyse bu dediğiniz çok rahat.arattırın sitenziden bişeyler çıkan sonuçlardan önbellek şıkkını tıklayın sitenizde misafrlerin normalde göremiyeceği yerlerde gözükecek resimler açılacaktır. dolayısıyla resme sağ tıklayıp resmi farklı kaydet demek hiçde zor olmasa gerek haa yok bizde sağ tık yasak diyosan da browser ayarlarından kaynak kodlarından resim linkini alıp rahatca kaydedebilir.bulma imkanınız yok.
**Websitemi yazamıyorum çünkü yetişkin içerik! yöneticiler bu şekilde olmasını istiyooree,haberiniz olsun istiyoree**Destek veremeyiz demeyin sonra:)
sultanselim
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Evet gerçekten çıkıyor. Bu çok kötü birşey ama yaaa. Bunu nasıl engelleriz? Bu bir açık demektir.
Kullanıcı avatarı
C@N
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen C@N »

sanırım botları engellemen lazım ama bu seferde google'da yeteri kadar reklamın olmaz bende tam bilmiyorum :|
Resim
I LoVe phpBBTurKeY..!
sultanselim
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Alınmaması gereken bir fotoğraf alındı ve başka şekilde kullanıldı. Aslında google a ihtiyacım yok. Bu bir aile sitesi. Böyle birşeyin olduğunu başta bilseydim botların hepsini silerdim. Şimdi sildim ama biraz geç oldu. Diğer kişilere örnek olsun ne diyeyim.
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

Google'dan içerik silmeniz mümkün.

http://www.google.com.tr/intl/tr/add_url.html

Bu adreste, alt kısımda içerik silme hakkında bir link var. Orada bir takım bilgiler var, göz atın isterseniz.

Kolay gelsin.
esadow
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen esadow »

evet @malt arkadaşın dediği gibi index silmek için başvurabilrsiniz haklı gerekçelerde bunu yapıyorlar.ayrıca aile fotografı diyorsunuz kullanıldığı sitenin yöneticilerinden silmelerini rica etmeyi denediniz mi? eminim bi yönetici bunu anlayışla karşılar ayrıca bi paylaşım sitesi gibi bir yere verildiysede yine yöneticiler sayesinde paylaşan kişiyi bulabilirsiniz yasal yollarla tabi....kolay gelsin
**Websitemi yazamıyorum çünkü yetişkin içerik! yöneticiler bu şekilde olmasını istiyooree,haberiniz olsun istiyoree**Destek veremeyiz demeyin sonra:)
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

sultanselim yazdı:Alınmaması gereken bir fotoğraf alındı ve başka şekilde kullanıldı. Aslında google a ihtiyacım yok. Bu bir aile sitesi. Böyle birşeyin olduğunu başta bilseydim botların hepsini silerdim. Şimdi sildim ama biraz geç oldu. Diğer kişilere örnek olsun ne diyeyim.
Botları silmek yerine, grupların forum izinlerinde tüm forumlar için botlara "erişim yok" izini vermen gerekir. Botları silersen botlar misafir gibi davranır kontrol etmen zorlaşır.
Alınmaması gereken fotoğraf önemli ise siteye hiç konulmamalı, sonuçta herhangi bir başkası sitene üye olup fotoğrafı alabilir.
sultanselim
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Bu alınan resimle facebook ta o kişi adına hesap açılmış. Gerekli hukuki işlemler yapılacak fakat sorumlu durumuna ben düştüm. Birde sitemize üye olan kişiler benim onayım olmadan üye olamıyorlar. Yani hepsi aileden kişiler. Keşke daha önce bu önbellek olayını bilseydim. :(
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] ve 2 misafir