bu forumu nasıl yaptınız

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
cakiroglu_1
Kayıtlı Kullanıcı

bu forumu nasıl yaptınız

Mesaj gönderen cakiroglu_1 »

Bu forum phpbb3 galiba.nasıl yaptınız phpbb2 den phpbb3 e geçişe baktım ama bişey anlamadım.bu siteyi bi sitedenmi yaptınız phpbb 3 sitesi yapma yeri varmı?Lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: bu forumu nasıl yaptınız

Mesaj gönderen radyobulut »

anasayfadan phpbb nin en son sürümünü indir. hostuna yükle install dosyasını aç ve kur..
cakiroglu_1
Kayıtlı Kullanıcı

hosta yüklemem nasıl oluyo
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

cakiroglu_1 yazdı:hosta yüklemem nasıl oluyo
önce host alman lazım. Ücretdiz ve ücretlileri mevcut. Host aldıktan sonra bir ftp programı indirmen lazım. İndirdikten sonra host bilgilerini o programa yazacaksın ve hosta bağlanacaksın. Sonra hosta yükleyeceksin..
cakiroglu_1
Kayıtlı Kullanıcı

bi kaç tane host sitesi söylerrmisiniz.
cakiroglu_1
Kayıtlı Kullanıcı

kimse bana söylemicekmi yaaaa
fredie413
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen fredie413 »

yaw google dan biraz arattırsan bulabilirsin aslında ama güzel ve kaç aydan beri kullandığım bir host war, umarım işine yarar;

http://agilityhoster.com/
cakiroglu_1
Kayıtlı Kullanıcı

ya ben bu işlerde acemiyim.bi bana resimle anlatsın baştan sonuna kadar herşeyi.
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

cakiroglu_1 yazdı:ya ben bu işlerde acemiyim.bi bana resimle anlatsın baştan sonuna kadar herşeyi.
arkadaşım burası web destek sitesi değil. phpbb3 destek sitesi. Burada anlatım host alındıktan sonra başlar. Ondan öncesi size ait bişey. "free php host" diye arattır. Ama ingilizcem yok diyorsan "ücretsiz php host" diye arattır. Gelen sitelerden birine üye ol.
radyobulut yazdı:...Host aldıktan sonra bir ftp programı indirmen lazım. İndirdikten sonra host bilgilerini o programa yazacaksın ve hosta bağlanacaksın. Sonra hosta yükleyeceksin..
Aşağıdaki linkte resimli hatta videolu anlatım mevcut ;)

viewtopic.php?t=2951
cakiroglu_1
Kayıtlı Kullanıcı

olmuyo ki
cakiroglu_1
Kayıtlı Kullanıcı

bişey sormak istiyorum ben hangi dosyayı indircem.ana sayfada phpBB3.0.1 mi öyle bişey var ona tıkladımmı çok zip geliyo hangisini indircem onu da söyleyin.
cakiroglu_1
Kayıtlı Kullanıcı

http://zeybekler.yetkinforum.com/ bu forumu yeni yaptım.bu forum phpBB3 mü
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

cakiroglu_1 yazdı:http://zeybekler.yetkinforum.com/ bu forumu yeni yaptım.bu forum phpBB3 mü
Evet kurduğun phpbb3 bedava forum sitesi. Burada yazılan öğretilenleri bedava forumlarda uygulaman zordur.
cakiroglu_1
Kayıtlı Kullanıcı

bilgi için teşekkürler.Bişey sormak istiyorum.Acaba burada forumlar ayrı ayrı ama orada kategori aç dediğimde ayrı forum olmuyor.Niye.denemek isterseniz diğer sitenin şifresini verebilirim.
cakiroglu_1
Kayıtlı Kullanıcı

bilgi için teşekkürler.Bişey sormak istiyorum.Acaba burada forumlar ayrı ayrı ama orada kategori aç dediğimde ayrı forum olmuyor.Niye.Lütfen bana biri yardım etsin.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir