phpbb3 link eklemek?

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
vader
Kayıtlı Kullanıcı

phpbb3 link eklemek?

Mesaj gönderen vader »

iyi günler siteme phpbb3 prosilver temalı forum kurdum ayrıca bır de portal kurdum (mkportal) ikisindede sımdılık sorun yok ama ben forumun en üst kısmına link koymak istiyorum anasayfa diye ve ordan tekrar portala gecebılmek ıcın..? sitenin en üst kısmına nasıl link ekleyebiliriz?
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: phpbb3 link eklemek?

Mesaj gönderen radyobulut »

Overall_header.html dosyasını aç ve düzenle. istdiğin yeri bulana kadar dene veya. bir resim ekle liinkin nereye koyulacağın dair. ona göre tam bir yer söyleyelim.
vader
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen vader »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

resimdeki benim forum kırmızı çizginin içine pano anasayfanın yanına yazmayı dusunuyorum.. yada su sıtedekı gıbı olabılırse daha guzel olur?

bunu da baska bır sıtede gordum portal menusu aynen forumda cıkıyor?

weya da bu forumdakı gıbı ust kısımda anasayfa, ozellıkler, demo, yuklemeler yazan yer gıbı???
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

vader yazdı:[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

resimdeki benim forum kırmızı çizginin içine pano anasayfanın yanına yazmayı dusunuyorum.. yada su sıtedekı gıbı olabılırse daha guzel olur?

bunu da baska bır sıtede gordum portal menusu aynen forumda cıkıyor?

weya da bu forumdakı gıbı ust kısımda anasayfa, ozellıkler, demo, yuklemeler yazan yer gıbı???
birinci şekil için styles/senin teman/ breadcrumbs.html i aç

[ BUL ]
<p class="breadcrumbs">

[ SONRASINA EKLE ]
<a href="LİNK BURAYA">Portal Anasayfa</a>
vader
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen vader »

tsk deneyecegım.. pekı ıkıncı sekıldekı gıbı nasıl yaparız?
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

vader yazdı:tsk deneyecegım.. pekı ıkıncı sekıldekı gıbı nasıl yaparız?
styles / senin teman/ templates / overall_header.html

den yapabilirsin onu da..
vader
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen vader »

tskler sorunu hallettım.. forumu portal ıcıne alıyormusuz.. onun ıcınde ıkı kod degıstırmek gerekıyormus.. yardımlarınız ıcın de tekrardan tsk ederım...
Kullanıcı avatarı
blogcu forum
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen blogcu forum »

teşekkürler güzel paylaşımdı. Htmlyi az buçuk bilebiliyorum ama kodları hangi klasörlere koyacağımı karıştırıyorum. şimdi oldu :D
blogcu
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir