[ MOD ] Infobar for SubSilver2 [1.0.2]

phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen radyobulut »

MOD adı:
Üye Olmayanları Bilgi Çubuğunda Uyarı
[ MOD ] Infobar for SubSilver2 [ 1.0.2]

Yapımcı:
Nazif İLBEK < radyobulut@hotmail.com >

MOD Açıklaması:
Bu modu kurduğunuz forumun sayfalarında; üye olmayanlara, 'üye olun' uyarısı yapar. Estetik bir görüntüsü vardır.

MOD Sürümü: 1.0.2

Tema Ayrıntısı:
MOD un bu sürümü subsilver2 temasını desteklemektedir. Ayrıca manual denemelr sonucu, bu temadan uyarlanan melankolia ve toxincs temalarında da çalıştığı gözlemlenmiştir. Siz de destekleyip desteklemediğini merak etiyorsanız temanın download likini bana özel mesajla atarak kısa süre içerisinde öğrenebilir veya yedek aldıktan sonra kendiniz deneyebilirsiniz..

Tarayıcı Ayrıntısı:
Mozilla ve Explorer da başarıyla çalışmaktadır. Diğerlerini kontrol etmedim..

Demo Site:
http://isimsiz.turkattacker.net/forum

Ekran Görüntüsü:

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Dosya ekleri
infobar_for_subsilver2_v1.0.2.rar
(6.88 KiB) 594 kere indirildi
En son radyobulut tarafından 18.07.2008, 19:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [ MOD ] [PHPBB 3.0.1] Infobar for SubSilver2 [1.0.2]

Renkleri daha gerçekçi olarak ayarlandı.
Demo site eklendi.
Yeni sürüm dosyları ilk başlığa eklendi. Bundan önce indirenlerin yenileriyle değiştirmelirini tavsiye ederim..
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ReplaX11 »

çok tşk ler ben yaptım çok güzel oldu ayzıyı kendim yazdımn üye olun yazısını ve ortaladım daha güzel durdu tşk ler
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[ MOD ] [PHPBB 3.0.1] Infobar for SubSilver2 [1.0.2]

Kod: Tümünü seç

'PLEASE_REGISTER'   		=> '<b>Sitemizden daha etkili faydalanabilmeniz için hemen üye olun!</b>',
Dil dosyasına eklediğiniz bu kodu istediğiniz gibi değiştirerek kullanabilirsiniz. Yalnız dikkat edilecek konu şu. Benim forumumda dil dosyasına türkçe karakter yazdığım zaman sorun oluşturuyor. Bu sebeple siz de eğer değiştiridiğinizde yazı düzgün gözükmüyorsa ç -> ç, ü -> ü ı -> ı gibi karakterleri kullanın..
Kullanıcı avatarı
C@N
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen C@N »

yaptım gözüktü ama bu seferde forumlarım gözükmedi bende eskiye almak zorunda kaldım sanırım sorun stylesheet.css veya overall_header.html dosyasında (vira temasını kullanıyorum subsilver2 alt yapılı olduğu için ona uygulamıştım)
Resim
I LoVe phpBBTurKeY..!
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

C@N yazdı:yaptım gözüktü ama bu seferde forumlarım gözükmedi bende eskiye almak zorunda kaldım sanırım sorun stylesheet.css veya overall_header.html dosyasında (vira temasını kullanıyorum subsilver2 alt yapılı olduğu için ona uygulamıştım)
Tema Ayrıntısı: MOD un bu sürümü sadece subsilver2 temasını desteklemektedir. Bu temadan uyarlanan temalarda da çalışabilir. Fakat herhangi bir sorun çıkması olasıdır.
Böyle bir sorun olabileceğinden ilk mesajda bahsetmiştim ama denemek için ben de vira temasına kurdum. Forum ve uyarı aynı anda çalışıyor -sizdeki sorun yanlış kurulumdan kaynaklanıyor olabilir-. fakat bu temanın genişliği %100 değil. Subsilver2 ninki öyle. Bu sebeple göze hoş olmayan bir görünüm ortaya çıkarıyor. O yüzden bu ve enzeri temalar için farklı bir değişiklik daha gerekiyor.
ipucu yazdı:Tema dosyalarını değiştirdiğiniz zaman yönetim panelinden ön belleği temizleyiniz aksi takdirde değişiklikler etki etmez.
quzen
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen quzen »

Melankolia ya ekleyebilirmiyiz çalışırmı????
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

quzen yazdı:Melankolia ya ekleyebilirmiyiz çalışırmı????
Melankolia temasını indirip kurdum denedim. Bu stilde de başarıyla çalışmaktadır. Hiçbir sorun göze çarpmamıştır :wink:
Kullanıcı avatarı
brainomer
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen brainomer »

çok gerekli ve güzel bir mod süper çalıştı resmi bende toxincs teması sounsuz..

http://futbolizle.tk lig tv nin en bedava adresi tüm liglerin macları burada.

phpbb3 temaları= http://futbolmekani.leve-net.com/forum/ ... -f108.html
phpbb3 modları= http://futbolmekani.leve-net.com/forum/-mod--f107.html
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ilk mesajda yazdı:Tema Ayrıntısı: MOD un bu sürümü subsilver2 temasını desteklemektedir. Ayrıca manual denemelr sonucu, bu temadan uyarlanan melankolia ve toxincs temalarında da çalıştığı gözlemlenmiştir. Siz de destekleyip desteklemediğini merak etiyorsanız temanın download likini bana özel mesajla atarak kısa süre içerisinde öğrenebilir veya yedek aldıktan sonra kendiniz deneyebilirsiniz..
İlk mesaj güncel gelişmelere göre düzenlendi.
mokoko
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen mokoko »

LAnparty temasında tuhaftır bozmadı bile. Hiçbir şey olmadı. Bildiğim kadarıyla subsilver2 yapılı bir tema. Evilken öyle diyordu.
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

mokoko yazdı:LAnparty temasında tuhaftır bozmadı bile. Hiçbir şey olmadı. Bildiğim kadarıyla subsilver2 yapılı bir tema. Evilken öyle diyordu.
"hiçbir şey olmadı" derken; "mod çalışmadı" anlamında mı yoksa, "sorunsuz çalıştı" anlamında mı??
jedi
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen jedi »

Öncelikle bariz kodlar size ait değil, keşke kodları nereden alıntı yaptığınızı yazsaydınız.

Sonra, kullanılamayan css id var: #viewplot

#viewplot a bir göz atalım, kodlar hep copy-paste:

http://www.hackhell.com/archive/index.php/t-9296.html
http://www.ircforumlari.net/sitemap/htt ... 37383.html
http://www.datastronghold.com/archive/t15037.html
http://wiki.hup.hu/index.php/Figyelmezt ... sak_IE-ben
http://invisionmodding.com/index.php?showtopic=15845
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

jedi yazdı:Öncelikle bariz kodlar size ait değil, keşke kodları nereden alıntı yaptığınızı yazsaydınız.
arkadaşım adında anlaşılacağı gibi bu mod phpbb3 için hazırlanan infobar modunun subsilver2 için uyarlanmış halidir. Sadece tema dosyaları için olan ayarlarını yaptım ve rengi kırmızı pembe gibi bişeydi onu sarı-mavi yaptım. Bunu daha önce belirtmiştim: ( Renkleri daha gerçekçi olarak ayarlandı. )

Yani ben senin dediğin sitelerin hiçbirine girmedim. infobar modunun subsilver2 için uygununu yaptım ve renklerini ayarladım. Ha eğer bu işin peşini bırakmam diyorsan o modun yazarlarıyla görüş ki sonuçta bunlar bildiğim kadarıyla telif haklarıyla korunan kodlar değil. Sonuçta insanlara faydalı olunmak için bişeyler yapılıyor ve bunun arkaasında artniyet aranmamalı..
Kilitli

“3.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir