[Çözüldü] Forum giriş izinleri ???
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü] Forum giriş izinleri ???
""Bu forumdaki başlıkları okumak için gerekli izinlere sahip değilsiniz.""
Forum yonetıcısı olmama ragmen bazı forumlara gırıste bu hayala karsılasıyorum..
Uyelerımızde bazen bu hatayı alıyorlar..
sorunun ızın atamalarından oldugunu dusunmuyorum cunku yonetıcı de gıremıyo...
Sorun ne olabılır acaba ?????
Forum yonetıcısı olmama ragmen bazı forumlara gırıste bu hayala karsılasıyorum..
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Forum giriş izinleri ???
forumu açarkenyönetim panelinden izinleri kopyalamamışsındır. Ya şimdi gitr açlışan birinden kopyala veya kenidn manuel ayarla..
Merhaba,matraxxx yazdı:""Bu forumdaki başlıkları okumak için gerekli izinlere sahip değilsiniz.""
Forum Yöneticisi iseniz;
ACP > Kullanıcılar ve Gruplar >
kısmından kendinizi Kurucu olarak belirleyip denemelisiniz.
Eğer giriş yapabiliyorsanız sorun İzin ayarlarındandır....
KOLAY GELSİN...
Zaten ben bu hatayla her zaman karşılaşmıyorum ama zaten kurucu ve yönetici olduğum için neden böyle bi hata veriyor onu anlamış değilim..[size=150] ????[/size]
Ön belleği boşaltmayı denediniz mi?matraxxx yazdı:Zaten ben bu hatayla her zaman karşılaşmıyorum ama zaten kurucu ve yönetici olduğum için neden böyle bi hata veriyor onu anlamış değilim..[size=150] ????[/size]
Bazen karşılaşıp bazen karşılaşmamak çok ilginç bir durum

- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bazı izinler doğru kopyalanmıştır bazı yanlış.. TAbi aynı başlıkta hep aynı sonuç varsa. Ama aynı başlıkta bazense ozaman iş değişir..VSaBaH yazdı:Bazen karşılaşıp bazen karşılaşmamak çok ilginç bir durum
Benim anladığım şu: Bir başlık var ve bu başlığa tıklandığında bazen giriş izniniz yok şeklinde uyarı çıkıyor...radyobulut yazdı:bazı izinler doğru kopyalanmıştır bazı yanlış.. TAbi aynı başlıkta hep aynı sonuç varsa. Ama aynı başlıkta bazense ozaman iş değişir..VSaBaH yazdı:Bazen karşılaşıp bazen karşılaşmamak çok ilginç bir durum
Yanlış mı anlamışım?
Eğer farklı farklı başlıklarda giriş izni sorunu çıkıyorsa bunun çözümü tabiki izinlerin yeniden gözden geçirilmesi olmalıdır...
Arkadaslar ıkınızde anlamıssınız ama eksık 
Bu sorunlar cesıtlı baslıklarda arasıra gorunuyo
ama ben kurucu ve yonetıcı oldugum halde bu hatayı ve uyarıyı almam cok garıpp
sorun bu sekılde :S :S

Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Sorun izinlerle oynamaktan kaynaklanıyor. İlgili kategori ve forumları silip, tekrar açtım ve izinleri ilk forum ve kategoriden kopyalıp sorunu çözmüştüm.
malt isimli arkadaşa katılıyorum. Eğer taşımayla alakalı ise taşımadan kaynaklanan bir sorun olabilir.matraxxx yazdı:Arkadaslar ıkınızde anlamıssınız ama eksık
Yeni bir forum açınız ve ona izinleri ayarlayınız... Sonra tüm forumların izinlerini ondan kopyalayarak düzenleyiniz... En mantıklısı bu...
Arkadaşlar benim anlam veremediğim konu kurucu ve yönetici olmama rağmen bu izinleri aşamamam..
Acaba forumu dönüştürürken mi bi problem oluştu anlamış değilim..
İzinler zaten istediğimiz şekilde..
Dediğim gibi aynı sorunu ben de yaşamıştım, gerekli izinlere sahip olmama rağmen mesajları silemiyor, başlık üzerinde herhangi bir oynama yapamıyordum. Sorun sanırsam izinlerle oynamaktan kaynaklanıyor.matraxxx yazdı:Arkadaşlar benim anlam veremediğim konu kurucu ve yönetici olmama rağmen bu izinleri aşamamam..
Yukarıda söylediğim gibi yeni forum açarak gerekli izinleri 'ilk forumdan' kopyalayın. Sonrasında da problemli forumdaki başlıkları yeni foruma taşıyın. Bu şekilde yaparsanız bir sorun kalmaz.

Kolay gelsin..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 2 misafir