phpBB3tema.com Alan Adı Satılıktır...

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Merhaba arkadaşlar,

phpbb3tema.com 'u Türkçe temalar, butonlar ve dil dosyaları için almıştım... İsim gayet orjinaldir :)
[ http://www.phpbb3tema.com ] Ama vakit bulamadığım için uğraşamıyorum...

İsteyen olursa bunu çok uygun fiyatlarla bırakabilirim... 09.10.2008 tarihinde süresi bitiyor bu süreden sonra adres büyük ihtimalle boşta kalmayacak 1 yıl daha uzatacaktır host şirketi... Bu tarihten önce alırsanız hemen hesabınıza transfer işlemini yaparız...

Alan adı isimtescil.net'den alınmıştır... Orada hesabı olan arkadaşlar için taşıma 5 dk.yı geçmez ;)

İletişim için...
:arrow: vsabah@gmail.com (5 dk- 24 saat içinde cevap verilir)
:arrow: 0.544 938 2 333

İyi günler...

NOT: phpBB ile ilgili bir alan adı olduğu için koydum ama forum kurallarını ihlal eden bir harekette bulunuyorsam mesajımı silebilirsiniz... Kuralları inceledim ve aksini belirten bir durum göremedim.

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir