[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Ancak bu PhpbbTurkey forumunda yani burda farklı. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı?

Kod: Tümünü seç
<title>{SITENAME} • <!-- IF S_IN_MCP -->{L_MCP} • <!-- ELSEIF S_IN_UCP -->{L_UCP} • <!-- ENDIF -->{PAGE_TITLE}</title>
<title>{PAGE_TITLE}</title>
malt yazdı:Arkadaşlar, yukarıdaki değişikliği yaptım ve böyle oldu. Forum-konu görüntüleniyor yazısını dil dosyasından mı silebiliriz?
page_header($user->lang['VIEW_TOPIC'] .' - ' . $topic_data['topic_title']);
page_header($topic_data['topic_title']);
'VIEW_TOPIC' => 'Başlık görüntüleniyor',
]'VIEW_TOPIC' => '',
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3526: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3528: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3529: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3530: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
radyobulut yazdı:styles / senin teman / template / overall_header.html
<title>{SITENAME} • <!-- IF S_IN_MCP -->{L_MCP} • <!-- ELSEIF S_IN_UCP -->{L_UCP} • <!-- ENDIF -->{PAGE_TITLE}</title>
Burayı değiştirerek istediğinize ulaşabilirsniz ama @basoglanh ın önerdiğini yapmanız daha etkili olacaktır istediğiniz açısından. Ama ben seo ve google la değil de görünüm açısından önem veriyorum diyorsanız bu değişiklik yeterli olacaktır..Kod: Tümünü seç
Sanırım öyle olacak.basoglanh yazdı:Modu kurmadan olacağını sanmıyorum.
styles / senin teman / template / overall_header.htmlcoskun yazdı:Peki şu şekilde olursa nasıl yaparız?
"Konu Adı -- Site adı"
page_header($user->lang['VIEW_TOPIC'] .' - ' . $topic_data['topic_title']);
page_header($topic_data['topic_title']);
<div id="pageheader">
<h2><a class="titles" href="{U_VIEW_TOPIC}">{TOPIC_TITLE}</a></h2>
yanılmıyorsan siz kök dizindeli viewtopic.php değil de tema klasörü iindeki viewtopic_body.html de arıyorsunuzcoskun yazdı:bende o dediğin kısım bu şekildeKod: Tümünü seç
<div id="pageheader"> <h2><a class="titles" href="{U_VIEW_TOPIC}">{TOPIC_TITLE}</a></h2>
<title>{PAGE_TITLE} • {SITENAME}</title>
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 6 misafir