[Çözüldü] 3.0.0'dan 3.0.1'e yükseltme nasıl oluyor

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: 3.0.0'dan 3.0.1'e yükseltme nasıl oluyor

Mesaj gönderen malt »

blogcu forum yazdı:tamam o dosyaları direk phpbb forumun oldugu klasöre atıcam öyle mi yani hepsini birden :?:

ne çok soru sordum be :lol:
Evet aynen öyle. Klasör içerisindeki farklı dosyalar değişecektir sadece. Sonra da install klasörünü sil. Forum güncellenmiş olacaktır. :wink:
Kullanıcı avatarı
blogcu forum
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen blogcu forum »

üzerine yazıp yazmıcamı soruyo
blogcu
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen radyobulut »

blogcu forum yazdı:üzerine yazıp yazmıcamı soruyo
üzerine yazacaksın değişecek dosyalar otomatikmen değişmiş olacak..
Kullanıcı avatarı
blogcu forum
Kayıtlı Kullanıcı

Herkese çok teşekkür ederim sabırla sorularımı cevaplandırdığınız için. Başardım güncellendi teşekkürler :D
blogcu
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

blogcu forum yazdı:Herkese çok teşekkür ederim sabırla sorularımı cevaplandırdığınız için. Başardım güncellendi teşekkürler :D
Güle güle kullan Phpbb 3.0.1'i. :lol:
Kullanıcı avatarı
blogcu forum
Kayıtlı Kullanıcı

sağol :wink: hayatımda ilk kez güncelleme yaptım ama bi daha daha bilerek yapıcam bu bi gerçek :D ayrıca modlarımda da hiç sorun yaşamadım aynen devam yani. Korktuğumda başıma gelmedi. Yehhu ..! :lol:
blogcu
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen radyobulut »

blogcu forum yazdı:sağol :wink: hayatımda ilk kez güncelleme yaptım ama bi daha daha bilerek yapıcam bu bi gerçek :D ayrıca modlarımda da hiç sorun yaşamadım aynen devam yani. Korktuğumda başıma gelmedi. Yehhu ..! :lol:
hayırlı olsun iyi forumlar..
The_Delicius
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [Çözüldü] 3.0.0'dan 3.0.1'e yükseltme nasıl oluyor

Mesaj gönderen The_Delicius »

elle indirip attigimiz dosyalar icin dil paketi ingilizce var yane language/en var bize lazim olan tr degilmiydi bu doyalari tr dizininemi atacagiz acaba?
Kullanıcı avatarı
blogcu forum
Kayıtlı Kullanıcı

Re: [Çözüldü] 3.0.0'dan 3.0.1'e yükseltme nasıl oluyor

The_Delicius yazdı:elle indirip attigimiz dosyalar icin dil paketi ingilizce var yane language/en var bize lazim olan tr degilmiydi bu doyalari tr dizininemi atacagiz acaba?
Anasayfada dil dosyaları da var her sürüm için. ayrıca onları da ındırırsenız sorun olmaz ;)
blogcu
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 3 misafir