[Çözüldü] 3.0.2'De tema sorunu
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü] 3.0.2'De tema sorunu
arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var 3.0.1'De yüklediğim temyaı 3.0.2'De kullansam bir sorun olur mu? ve 3.0.2 özelliklerinden yararlanabilirmiyim yoksa 3.0.2'den yararlanabilmem için illa ki 3.0.2 ile uyumlu bir temamı bulmalıyım?

I LoVe phpBBTurKeY..!
Re: 3.0.2'De tema sorunu
Tabi ki kullanabilirsin. Ben şu an 3.0.1'deki temamı kullanıyorum, sorunsuz gibi, herhangi bir hatayla karşılaşmadım.
Ancak dipnot olarak şunu geçeyim. 3.0.0'dan 3.0.1'e geçtiğimde kullandığım temada 'Kayıt' linki görünmüyordu. Temayı yapan kişiyle görüştüm ve temada güncelleme yaptı, sorun halledildi. Yani belki böyle küçük sorunlar çıkabilir.
Ancak dipnot olarak şunu geçeyim. 3.0.0'dan 3.0.1'e geçtiğimde kullandığım temada 'Kayıt' linki görünmüyordu. Temayı yapan kişiyle görüştüm ve temada güncelleme yaptı, sorun halledildi. Yani belki böyle küçük sorunlar çıkabilir.
Tema dosyasını sanki mod yükler gibi güncelleyebilirsin..
Subsilver2 temelli tema dosyası 3.0.1 -> 3.0.2 güncellemeleri
Prosilver temelli tema dosyası 3.0.1 -> 3.0.2 güncellemeleri
phpbb sitesinden verdiğim linklerde talimatları uygulaman gerekli..
anladım peki mod'lar ve değer vs. şeylerde öylemi yoksa değiştirmem gereken birşey var mı?malt yazdı:Tabi ki kullanabilirsin. Ben şu an 3.0.1'deki temamı kullanıyorum, sorunsuz gibi, herhangi bir hatayla karşılaşmadım.
onları yaptım ama kullandığım tema bunlardan biri değil subsilver alt yapılı olan m-plasma kullanıyorumbplr yazdı:Tema dosyasını sanki mod yükler gibi güncelleyebilirsin..

I LoVe phpBBTurKeY..!
viewtopic.php?f=31&t=13697&p=72834#p72834C@N yazdı:anladım peki mod'lar ve değer vs. şeylerde öylemi yoksa değiştirmem gereken birşey var mı?
Aynı soruyu ben de sordum. ESQARE gerekli cevabı verdi.
Dosya kontrolünde farklı olan dosyalar listelenecek. Orada 3 seçenek yer alıyor. Ne olduklarını tam hatırlamıyorum ama ben 3.sünü seçtim ve dosyaları indirdim. Sen de öyle dene. Tabi forumun son halinin yedeğini almayı unutma.

install ederken yapmıştım zaten öyle 
demekki sorun çözülmüştür
teşekkürederim

demekki sorun çözülmüştür
teşekkürederim

I LoVe phpBBTurKeY..!
Bunları otomatik güncelleştirme yapmaz, ama sadece prosilver ve subsilver2 otomatik güncellenir. Özel temalarda buradaki kod değişikleri ile güncellenir genelde. Aranınca bul değiştir prosedürü benzerdir.C@N yazdı:onları yaptım ama kullandığım tema bunlardan biri değil subsilver alt yapılı olan m-plasma kullanıyorumbplr yazdı:Tema dosyasını sanki mod yükler gibi güncelleyebilirsin..
phpbb sitesinden verdiğim linklerde talimatları uygulaman gerekli..güncelleştirmede yapıldı zaten bunlar genede teşekkürederim
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir