[Çözüldü] Meta Tag 3.0.1 İçin.

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Oktay
Kayıtlı Kullanıcı

[Çözüldü] Meta Tag 3.0.1 İçin.

Mesaj gönderen Oktay »

Selam Arkadaşlar meta tag 3.0.1 için nasıl ayarlanıyor bir türlü bulamadim overal.* Adlı bi dosya varmıs ama o bahsedilen dosya 2.x için 3.0.1 de biri bu konuda bana yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Re: Meta Tag 3.0.1 İçin.

Mesaj gönderen phpbb6 »

styles/prosilver/template/overall_header.html
Kullanıcı avatarı
Lopcuk
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Lopcuk »

ben oraya girdim meta tagı değiştirdim ama hiç bir şey olmadı :( sitenin üzerinde kağnağı görüntüle deyince başka bir meta tag çıktı ona nasıl ulaşabilirim ben? birde temam prosilver değil bu sebeple olabilirmi acaba?
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen radyobulut »

Lopcuk yazdı:ben oraya girdim meta tagı değiştirdim ama hiç bir şey olmadı :( sitenin üzerinde kağnağı görüntüle deyince başka bir meta tag çıktı ona nasıl ulaşabilirim ben? birde temam prosilver değil bu sebeple olabilirmi acaba?
tema dosyalarında bir değişiklik yaptıktan sonra değişikliklerin uygulanması için ön belleği temizlemeniz gerekmektedir. Bu yönetim paneli anasayfasından yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Lopcuk yazdı:ben oraya girdim meta tagı değiştirdim ama hiç bir şey olmadı :( sitenin üzerinde kağnağı görüntüle deyince başka bir meta tag çıktı ona nasıl ulaşabilirim ben? birde temam prosilver değil bu sebeple olabilirmi acaba?
Eğer bahsettiğiniz site profilinizdeki ise işe yaramışa benziyor...

Kod: Tümünü seç

<meta name="copyright" content="2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group" />
<meta name="keywords" content="tsubasa, captain tsubasa, Tsubasa, TSUBASA, anime, wallpaper, ct hack, küçük golcü, CT Hile" />
<meta name="description" content="Captain Tsubasa' nin buyuleyici dunyasi" />
<title>Tsubasa World &bull; Ana sayfa</title>
Kullanıcı avatarı
Lopcuk
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Lopcuk »

evet işe yaradılar ama birazcık kurcalamam gerekti :D meğersem yönetim panelinden düzeltebiliyormusum :D yinede teşekkürler :D
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir