O html kodunu;malt yazdı:Ee bir şey daha var.Bir html kodu aldım. Bunu nereye yapıştırıcam?
![]()
Çok soru sordum.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
butonlarının nerede çıkmasını istiyorsanız oraya yapıştıracaksınız...
O html kodunu;malt yazdı:Ee bir şey daha var.Bir html kodu aldım. Bunu nereye yapıştırıcam?
![]()
Çok soru sordum.
malt yazdı:overall_header dosyasına mı?
Kesinlikle...malt yazdı:Sanırım oldu.http://pb.losttr.org En altta google butonu görülüyor. Artık yarın asıl foruma kurarım bunu.
Yardımların için tekrar teşekkür ederim VSaBaH. Sanırım burdaki diyalog bu modun nasıl kurulacağı, kurulduktan sonra ne yapılacağı hakkında iyi bir döküman oluşturdu.
Merhaba,blogcu forum yazdı:ya ben nasıl kurulacağını hala anlamadımadım adım şunu anlatabilecek yok mu
işte sorun da o. benım dosyadaVSaBaH yazdı:Merhaba,blogcu forum yazdı:ya ben nasıl kurulacağını hala anlamadımadım adım şunu anlatabilecek yok mu
Daha öncede söylemiştim bu MOD'un kurulumu gayet kolay... İçindeki kurulum dosyasında yazanları yapıyorsunuz ve dosyaları gerekir yerlere atıyorsunuz o kadar...
Mod içindeki Contrib/ klasörünü dikkate almanıza gerek yoktur... Takıldığınız yeri sorabilirsiniz...
KOLAY GELSİN...
install.xml Kurulum Dosyasıdır... Orada da açık bir şekilde yazıyor ama anlatayım...blogcu forum yazdı: işte sorun da o. benım dosyada
Contrib,root,install.xml ve modx.prosilver.en.xsl var. son ıkısı zaten xml ve xsl dosyası. root'un ıcınde de forumrss.php var. yanı yonlendıren bısı yok kı. ben hangısını nereye atcam ne bılıyım.
contrib'ın ıcınde de Fix for Image in Search.txt dosyası var. bu da ıng. yanı bana sunu sunu yap dıyen bısı yok![]()
dıger modlara benzemıyor ben napıyım ya
Kod: Tümünü seç
<head>
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="Forum" href="forumrss.php"><!--modd for Rss Feed-->
Genel Hata
SQL ERROR [ mysql4 ]
MySQL client ran out of memory [2008]
Sayfa derlenirken bir SQL hatası meydana geldi. Eğer sorun devam ederse lütfen pano yöneticisi ile irtibata geçin.
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir