[Çözüldü] Sitede Forumdaki Son 10 konu

phpBB 3.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
areka
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[Çözüldü] Sitede Forumdaki Son 10 konu

Mesaj gönderen areka »

phpBB2 de vardı bhpBB3 te yapamadık bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi.
Sitedeyken forumda cevap verilen son 10 konunun konu başlığı görünsün..
En son areka tarafından 17.07.2008, 23:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Sitede Forumdaki Son 10 konu

Mesaj gönderen malt »

Arama özelliği kullanırsanız bu modu rahatlıkla bulabilirdiniz.

viewtopic.php?f=34&t=12864
areka
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [Çözüldü] Sitede Forumdaki Son 10 konu

Mesaj gönderen areka »

Turkmusun yazdı:MOD: SON 10 BİLGİLER(sjpphppbb tarafından yapılan TOP5 modundan uyarlama)
Kullanılan Sistem: PhpBB3 3.0.0
AÇIKLAMA: Ana sayfada en altta en çok mesaj 10 üye, son 10 üye, Yeni açılan/Cevaplanan son 10 başlığın görüntülenmesidir. Mod, sjpphppbb tarafından yapılan TOP5 modundan uyarlanmış ve Türkçeleştirilmiştir. Orjinalinden tek farkı görüntülenen bilgi sayısnın 5 yerine 10 olmasıdır.
Modun Yapımcısı : sjpphpbb
Örnek Site : Türkmüsün.Net Meşveret Dİvanı
Türkçe Kurulum dosyası mevcuttur.
benim sorduğum bu değildi.
php script kullanıyorum.
phpBB3 forumundaki son cevaplanan 10 konunun turkhooligans.org anasayfasında görüntülenmesini istiyorum.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [Çözüldü] Sitede Forumdaki Son 10 konu

Mesaj gönderen VSaBaH »

areka yazdı:
Turkmusun yazdı:MOD: SON 10 BİLGİLER(sjpphppbb tarafından yapılan TOP5 modundan uyarlama)
Kullanılan Sistem: PhpBB3 3.0.0
AÇIKLAMA: Ana sayfada en altta en çok mesaj 10 üye, son 10 üye, Yeni açılan/Cevaplanan son 10 başlığın görüntülenmesidir. Mod, sjpphppbb tarafından yapılan TOP5 modundan uyarlanmış ve Türkçeleştirilmiştir. Orjinalinden tek farkı görüntülenen bilgi sayısnın 5 yerine 10 olmasıdır.
Modun Yapımcısı : sjpphpbb
Örnek Site : Türkmüsün.Net Meşveret Dİvanı
Türkçe Kurulum dosyası mevcuttur.
benim sorduğum bu değildi.
php script kullanıyorum.
phpBB3 forumundaki son cevaplanan 10 konunun turkhooligans.org anasayfasında görüntülenmesini istiyorum.
RSS'lerle ilgili herhangi bir eklenti kullanarak bu durumu sağlayabilirsiniz...

:arrow: [MOD] [phpBB 3.0.1] RSS Feed / RSS Beslemesi
ÖR: http://www.kostebekforum.com/rss.php

:idea: Daha sonra http://www.rss-specifications.com/display-rss.htm adresindeki betiklere benzer bir betik kullanarak RSS'yi sayfanızda yayınlayabilirsiniz...
Kilitli

“3.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir