Arkadaşlar phpbbturkeyde yeni değilim hep yararlanırım ancak şimdi uye oldum neyse aylardır fark ettim ki herkes Simple Hide URL veya Simle Hide BBcode nin Beta Olmasından yakınıyor Bende sitemde kullandığım yontemi anlatmak istedim
Şimdi
yonetim panelinde izinleri tıklıyoruz
sol menuden Forum izinlerini tıklıyoruz
Karşımıza bu ekran Geliyor
,
http://zibidiupload.zi.funpic.org//resi ... c7394d.jpg
Sonra işaretli kısımdan tek tek kategorileri seçiyoruz
Diyelim ki sitenizde Makara diye bir kategori ve alt forumları var
resimde işaretli yerde
Makara (+Alt Forumlar) yazacak
ve tum kategorileri bu sekilde duzenleyeceksiniz
Gelelim sonraki ekrana
http://zibidiupload.zi.funpic.org//resi ... 88918d.jpg
işaretli yerleri tıklıyorız ve karşımıza gelen ekran şöyle
http://zibidiupload.zi.funpic.org//resi ... acebb5.jpg
işaretli yeri tıklayıp devam ediyoruz şimdi önemli kısıma gelelim
http://zibidiupload.zi.funpic.org//resi ... f040af.jpg
Gelen ekranı tüm forumlar için yukarıdaki gibi ayarlayın
yani
Mesaj= Forumu görüntüleyebilir evet (diğerleri hayır)
İçerik = tumu hayır
Eylemler = tumu hayır
Çeşitli Anket = tumu hayır
şeklinde yapın ve artık misafirler yalnızca forumları gorebiliyor ancak içeriğine bakmak istediklerinde uye olmaları isteniyor
Saygılarımla
Misafirlerin İçeriği Görmesini engelleme (MOD kurmadan)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Misafirlerin İçeriği Görmesini engelleme (MOD kurmadan)
En son zibidiman tarafından 22.07.2008, 18:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Misafirlerin İçeriği Görmesini engelleme (MOD kurmadan)
Merhaba,
Öncelikle emekleriniz için teşekkürler... Ancak takıldığım bir mevzu var. Ziyaretçiler sadece konu başlığını mı görebiliyor...? Yani konu içeriğinin görünmemesi Google'ın taramasına engel olabilir mi?
Birde resimleriniz tam görünmüyor. Altlarına linklerini koysanız daha yararlı olur...
Öncelikle emekleriniz için teşekkürler... Ancak takıldığım bir mevzu var. Ziyaretçiler sadece konu başlığını mı görebiliyor...? Yani konu içeriğinin görünmemesi Google'ın taramasına engel olabilir mi?
Birde resimleriniz tam görünmüyor. Altlarına linklerini koysanız daha yararlı olur...
böle yapmanızı önermem çünkü google böle kabul etmiyor url linkleri gizleme modu var araştırısanız bulursunuz
www.bizimlepaylas.net siteme bakın farkındaysanız Linkleri görmek için üye olmalısınız uyarısı geliyor konuyu okuyabilir herkes ama linkler gözükmüyor böle yapmanızı tavsiye ederim
www.bizimlepaylas.net siteme bakın farkındaysanız Linkleri görmek için üye olmalısınız uyarısı geliyor konuyu okuyabilir herkes ama linkler gözükmüyor böle yapmanızı tavsiye ederim
Google bot gibi phpBB3 kurulumunda bot üye olarak kayıtlanan tüm botlar, bot üye olarak forum üyesidir ve Misafirlere uygulanan izin kısıtlamalarından etkilenmezler.
@zibidiman kullandığın Türkçe dil paketi güncel 3.0.2 sürümüne ait değildir aşağıdaki linkten güncel çeviri dosyalarımızı indirip dil dosyalarını güncellersen iyi edersin.
viewtopic.php?f=52&t=13699#p72830
@zibidiman kullandığın Türkçe dil paketi güncel 3.0.2 sürümüne ait değildir aşağıdaki linkten güncel çeviri dosyalarımızı indirip dil dosyalarını güncellersen iyi edersin.

Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Hmm... Açıklama için teşekkürler o zaman sorun olmazDn_35 yazdı:Google bot gibi phpBB3 kurulumunda bot üye olarak kayıtlanan tüm botlar, bot üye olarak forum üyesidir ve Misafirlere uygulanan izin kısıtlamalarından etkilenmezler.
viewtopic.php?f=52&t=13699#p72830

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 4 misafir