Merhaba,infazure yazdı:Merhaba arkadaşlar bb2 sever olarak hala 2 sürümünü kullanıyorumYalnız bir sorunum var . Önceden hiç olmayan bir sorun. Forumun tagları çalışmıyor. İlk başta img tagı ile başladı ancak daha sonra alıntı tagları smileyler v.s devam ediyor. Bazen düzeliyor. Son zamanlarda forumun üzerine eklediğim bir mod yok ya da bir kod değişikliği yapmadım sayfalar içerisinde . Sorumun çözümü ne olabilir.
Firefox'da denedim cevap yaz kısmında sorun yaşamadım...infazure yazdı:Forum linki burada.
Sorunu kontrol için firefox denedim aynı şey oluyor. Çalışmıyor kodlar .
Kod: Tümünü seç
[img]http://img185.imageshack.us/img185/1024/adszrf7.jpg[/img]
Çok ilginç bir sorun... Forumların izin sorunu olmadığına eminseniz kullanıcıların izin sorunundan kaynaklanıyor demektir... Bildiğiniz üzere kullanıcılar içinde BBCode ve Gülücük izinleri verilebiliyor...infazure yazdı:İşte benimde anlatmak istediğim buydu. Dediğin gibi kodlar görünüyor "[img]dsadsada" gibi. Forumda BBCode ve smileyler kapalı değil . Zaten asıl sorunda bu. Bazen çalışıp bazen çalışmaması. Bir konuya mesaj yazdığımda çalışmıyor mesajı silip tekrar yazdığımda çalışıyor
Arkadaşım bahsettiğin linkte konu kilitli o yüzden ben müdahale edemedim ama bu sorun sadece aynı üyelerde mi görülüyor yoksa başka üyeler için aynı durum söz konusu mu?infazure yazdı:Cevap geç oldu ama kodların çalışmamasını bekliyordumLinkteki sayfada ki son mesaj örnek olabilir sanırım. Tıkla
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir