[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Arkadaşlar Yukarda BeLirtdiğim 3 Bölgenin Renklerini Değişmek İstedim Stiller>>Temalar>>Kullanılan Tema Prosilver>> Kob Bölümü Anlamadım Yardımcı olursanız Sevinirim
Arkadaşlar Resim Tam Görünmüyor KaydeREk Bilgisayardan Bakınız
Prosilver Yardım
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Prosilver Yardım
arkadaşlar gerçekten çok önemli bir durum bilen varsa yazsın lütfen
-
- Kayıtlı Kullanıcı
kaya_m44233 yazdı:arkadaşlar gerçekten çok önemli bir durum bilen varsa yazsın lütfen
-
- Kayıtlı Kullanıcı
ya arkadaşlar sizden istediğim 3 bölümün rengini nasıl değişecem 3 yer sadece neden kimse yazmıyor
-
- Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar değişmek neden istiyorum biliyormusun ProSilver Temasının Bazı Renkleri Çok Ciddi Durmuyor Mesala Bu Phpbb Turkeynin Forumu Nasıl Ciddi Renk Yapmışlar Bende Bu renkleri Yapacam ama kimse yazmıyor nedensen demekki bilen yokmuş. peki phpbbturkey sitesi bana yardımcı olurmu. acaba ?
Merhaba,
Forum Kurallarını ne zaman ihlal etmez ve flood tarzı içerikler göndermezseniz o zaman yardım bekleyiniz lütfen...
Bu şekilde konunuzu ön plana çıkaramazsınız...
Destek vermemem gerekir ama yinede söyleyim colours.css'de oynamalar yapın.
Kilitli
Forum Kurallarını ne zaman ihlal etmez ve flood tarzı içerikler göndermezseniz o zaman yardım bekleyiniz lütfen...
Bu şekilde konunuzu ön plana çıkaramazsınız...
Destek vermemem gerekir ama yinede söyleyim colours.css'de oynamalar yapın.
Kilitli
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir