[Çözüldü] Rütbe Sistemi Hakkında
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
[Çözüldü] Rütbe Sistemi Hakkında
merhaba sitemde rütbe sistemine bi kaç rütbe ekledim.herşey okey.örneğin 25 mesaj atan adamda asker yazmasını istiyorum.hepsi doğru.fakat kişinin mesaj yazdığı topic'te kullanıcı bilgilerinde attığı mesaj sayısı ve sadece kayıtlı olduğu tarih çıkıyor.rütbesi çıkmıyor.anlayacağınız adamın rütbesi gözükmüyor.nasıl düzeltebilirim 3.0.2 kullanıyorum.şimdiden teşekkürler.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Rütbe Sistemi Hakkında
yokmu bilebilen biri?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Rütbe Sistemi Hakkında
benim izledigim yolu anlatayim bu sekilde yapiyorum bende cikiyor yapilan islemler
YKP>Kullanicilar ve Gruplar>Rütbeleri Yönet>Yeni Rütbe Ekle>Özel rütbe olarak ayarla(Hayir)>En Düşük Mesaj Sayısı: 20>Gönder burdan sonra 20 mesaj atan üyeye bu rütbe atanicaktir.
YKP>Kullanicilar ve Gruplar>Rütbeleri Yönet>Yeni Rütbe Ekle>Özel rütbe olarak ayarla(Hayir)>En Düşük Mesaj Sayısı: 20>Gönder burdan sonra 20 mesaj atan üyeye bu rütbe atanicaktir.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: [Çözüldü] Rütbe Sistemi Hakkında
forumda 100 mesajlı arkadaşlar bile var ama göstermiyor.acaba template'den kaynaklanıyor olabilirmi?yada rütbeleri ayarladiktan sonra yazılan mesajlardamı geçerli acaba?
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [Çözüldü] Rütbe Sistemi Hakkında
rütbeler ne zaman ayarlanırsa ozamandan itibaren geçerli olur ve önceki mesajları da kapsar..byblizzard yazdı:forumda 100 mesajlı arkadaşlar bile var ama göstermiyor.acaba template'den kaynaklanıyor olabilirmi? yada rütbeleri ayarladiktan sonra yazılan mesajlardamı geçerli acaba?
"Tema dosyanızın viewtopic_body.html le alakası olabilir." diyebilmemiz için üyenin profilinde gözükmesi lazım.. Üye profili üye olmayanlara kapalı olduğu için cevabınızı bekliyorum..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir