[Çözüldü] Rütbe Sistemi Hakkında

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
byblizzard
Kayıtlı Kullanıcı

[Çözüldü] Rütbe Sistemi Hakkında

Mesaj gönderen byblizzard »

merhaba sitemde rütbe sistemine bi kaç rütbe ekledim.herşey okey.örneğin 25 mesaj atan adamda asker yazmasını istiyorum.hepsi doğru.fakat kişinin mesaj yazdığı topic'te kullanıcı bilgilerinde attığı mesaj sayısı ve sadece kayıtlı olduğu tarih çıkıyor.rütbesi çıkmıyor.anlayacağınız adamın rütbesi gözükmüyor.nasıl düzeltebilirim 3.0.2 kullanıyorum.şimdiden teşekkürler.
byblizzard
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Rütbe Sistemi Hakkında

yokmu bilebilen biri?
The_Delicius
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Rütbe Sistemi Hakkında

Mesaj gönderen The_Delicius »

benim izledigim yolu anlatayim bu sekilde yapiyorum bende cikiyor yapilan islemler
YKP>Kullanicilar ve Gruplar>Rütbeleri Yönet>Yeni Rütbe Ekle>Özel rütbe olarak ayarla(Hayir)>En Düşük Mesaj Sayısı: 20>Gönder burdan sonra 20 mesaj atan üyeye bu rütbe atanicaktir.
byblizzard
Kayıtlı Kullanıcı

Re: [Çözüldü] Rütbe Sistemi Hakkında

forumda 100 mesajlı arkadaşlar bile var ama göstermiyor.acaba template'den kaynaklanıyor olabilirmi?yada rütbeleri ayarladiktan sonra yazılan mesajlardamı geçerli acaba?
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [Çözüldü] Rütbe Sistemi Hakkında

Mesaj gönderen radyobulut »

byblizzard yazdı:forumda 100 mesajlı arkadaşlar bile var ama göstermiyor.acaba template'den kaynaklanıyor olabilirmi? yada rütbeleri ayarladiktan sonra yazılan mesajlardamı geçerli acaba?
rütbeler ne zaman ayarlanırsa ozamandan itibaren geçerli olur ve önceki mesajları da kapsar..

"Tema dosyanızın viewtopic_body.html le alakası olabilir." diyebilmemiz için üyenin profilinde gözükmesi lazım.. Üye profili üye olmayanlara kapalı olduğu için cevabınızı bekliyorum..
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir