Subsilver2 de tablo sorunu

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
yenery
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Subsilver2 de tablo sorunu

Mesaj gönderen yenery »

Merhaba arkadaşlar. Ben locakhostta subsilver2 temasını editlerken faklı boyutlarda iki avatar alt alta geldiğinde tablo yapısının bozulduğunu fark ettim. Phpbb3.01 kullanmaktayım. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

Bahsettiğim sorun aşağıdadr. Farklı boyutlarda iki avatar alt alta gelice avatarların olduğu satırlar düzenli değil.
adsız.GIF
http://www.tibbiyeli.net

Tüm tıpçıları bekliyoruz...
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Subsilver2 de tablo sorunu

Mesaj gönderen radyobulut »

yenery yazdı:Merhaba arkadaşlar. Ben locakhostta subsilver2 temasını editlerken faklı boyutlarda iki avatar alt alta geldiğinde tablo yapısının bozulduğunu fark ettim. Phpbb3.01 kullanmaktayım. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

Bahsettiğim sorun aşağıdadr. Farklı boyutlarda iki avatar alt alta gelice avatarların olduğu satırlar düzenli değil.
adsız.GIF
avatar boyutunu kısıtalayıp, uzaktan avatarı kapatırsanız sorun çözülür ;)

Bir de tüm bölümü büyütmek olabilir ama büyük avatar olmasa bile büyük olur bu da foruun görünümünü bozar. Bence ilk dediğimi yapın..
Kullanıcı avatarı
yenery
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yenery »

Ama bu sorun başka temaları kullnadığımda ortaya çıkmıyor, en büyük avatar hangisiyse ona göre biçimleniyor sayfalar. Sorun temayla alakalı sanırm ama nasıl çözülür bilmiyorum, lütfen yardım istiyorum.

Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen radyobulut »

yenery yazdı:Ama bu sorun başka temaları kullnadığımda ortaya çıkmıyor, en büyük avatar hangisiyse ona göre biçimleniyor sayfalar. Sorun temayla alakalı sanırm ama nasıl çözülür bilmiyorum, lütfen yardım istiyorum.
diğer temalarla subsilver2 nin viewtopic_body.html i inceleyip farkı bulabilirsin..

Veya öyle bir tema söyle biz inceleyelim..
Kullanıcı avatarı
yenery
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yenery »

Tamam tamam sorun çözülmüştür, çok teşekkür ederim kardeş ;)

Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir