[HATA] Konu taşınması sonucunda..

phpBB Türkiye ile ilgili görüş, istek ve önerilerinizi bu foruma yazın
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
phpBB Türkiye hakkında görüş, istek ve önerilerinizi bu foruma yazabilirsiniz. Site ile ilgili olmayan mesaj yazanlar, başka siteleri kötüleyenler, konu dışına çıkanlar ya da yöneticileri kötüleyici mesaj yazanlar uzaklaştırılacaktır.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[HATA] Konu taşınması sonucunda..

Mesaj gönderen radyobulut »

Bugün phpBB 3 de farkettiğim bi hatayı paylaşmak istiyorum Umarım doğru yere açmışım ve doğru bir davranış yapıyorumdur.

Bir konu yazılmaya başlamış ve sonra konu taşınınca, o konudaki mesajlar okunmadı olarak değişiyor. Yani konuya yeni mesaj atılmasa bile konu taşınınca okunmadı olarak değişiyor ve içindeki tüm mesajlarında başına kırmızı işaret geliyor yani okumadı. kendi attığımız mesajlara bile :)

Eğer phpbb nin hataları toplayan bir birimi varsa birinin benim adıma bildirmesini isterim. Kolay gelsin arkadaşlar..
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [HATA] Konu taşınması sonucunda..

Mesaj gönderen VSaBaH »

Merhaba,

:idea: Aslında hata olduğu takdirde yayınlama konusunda gerekeni yapabiliriz ama ben dediğiniz türde bi sorunlar karşılaşmadım. Yani tüm forumları okundu say seçeneğini kullandım ve herhangi bir başlığı başka foruma taşıdım ama hala okunmuş görünüyordu yani herşey normaldi...

Başka arkadaşlardan ne tür tepkiler gelir bilemiyorum ama eğer dediğiniz sorun başkalarında da oluyorsa elimizden geleni yapmaya çalışırız.

Ama sizinde takdir edeceğiniz gibi bu sorun orjinal phpBB3 sürümlerinde görülen bir sorun olmalı. MOD'lar ve temalarla alakalı bir sorun olmamalı...

KOLAY GELSİN...
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen radyobulut »

VSaBaH yazdı:Merhaba,

:idea: Aslında hata olduğu takdirde yayınlama konusunda gerekeni yapabiliriz ama ben dediğiniz türde bi sorunlar karşılaşmadım. Yani tüm forumları okundu say seçeneğini kullandım ve herhangi bir başlığı başka foruma taşıdım ama hala okunmuş görünüyordu yani herşey normaldi...

Başka arkadaşlardan ne tür tepkiler gelir bilemiyorum ama eğer dediğiniz sorun başkalarında da oluyorsa elimizden geleni yapmaya çalışırız.

Ama sizinde takdir edeceğiniz gibi bu sorun orjinal phpBB3 sürümlerinde görülen bir sorun olmalı. MOD'lar ve temalarla alakalı bir sorun olmamalı...

KOLAY GELSİN...
Ben bu soruna, kendi forumumda değil, bu forumda; bu orjinal bir phpbb3 forumda rastladım :)

Çok dikkatimi çekti. Ama şöyle birşey olabilir: O başlıkta siz mesaj atmıştınız. Konu taşınmıştır diye. Sadee o mesajın okunmamış olarak işartelenmesi gerekiyordu. Ama hepsinde kırmızı işaret vardı kendi mesajımda bile. Sorun şu başlıkta yaşanmıştı hatta:
viewtopic.php?f=15&t=13799
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

radyobulut yazdı: Ben bu soruna, kendi forumumda değil, bu forumda; bu orjinal bir phpbb3 forumda rastladım :)

Çok dikkatimi çekti. Ama şöyle birşey olabilir: O başlıkta siz mesaj atmıştınız. Konu taşınmıştır diye. Sadee o mesajın okunmamış olarak işartelenmesi gerekiyordu. Ama hepsinde kırmızı işaret vardı kendi mesajımda bile. Sorun şu başlıkta yaşanmıştı hatta:
viewtopic.php?f=15&t=13799
Hmm... Çok ilginç bir durum hiç dikkatimi çekmedi... Dün kendi forumumda denedim olmadı ama. Yani forumdaki tüm mesajları okunmuş saydım ondan sonra taşıma yaptım. Dediğinize göre taşıdığım başlığın okunmamış olması gerekiyordu ama olmadı...

Neyse başka arkadaşlardan da konu ile ilgili açıklayıcı bilgi gelirse gerekeni yaparız...

Bende o tür durumlarda dikkat edeceğim bakalım oluyor mu? :)

“Görüş - İstek - Öneri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir