[Çözüldü] Kategori Oluşturmak -içeriğe göz atın pls!!-

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
grsydgn
Kayıtlı Kullanıcı

[Çözüldü] Kategori Oluşturmak -içeriğe göz atın pls!!-

Mesaj gönderen grsydgn »

Çok Acemi Olduğum için beceremedim. Başlıkların hepsine baktım ama benim sorunumu kimse yaşamamış olsa gerek galiba çok basit birşeyi bile beceremiyorum.
Yapmak istediğim tek şey bu siteninde anasayfasında olduğu gibi phpBB2 için ayrı kategori oluşturup altına başlıklar eklemek tekrar phpBB3 die bir kategori oluşturup altına başlıklar eklemek.
ben kategori oluşturoyorum fakat sadece yönetici panelinden görüyorum anasayfada hiçrbiryerde görünmüyor . Lütfen yardım edin =(((((
Aşk Sevgilide Kaybolmaktır.
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Kategori Oluşturmak -içeriğe göz atın pls!!-

Mesaj gönderen ReplaX11 »

bölümleri açtıktaqn sonra forum izinleri kısmından üyeler adminler ne grup varsa istediğiniz izinlerini ayarlamanız gerekir
Kullanıcı avatarı
grsydgn
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen grsydgn »

Replax Ben hep burda olucam adım Gürsoy yaş21 =))) Şimdi çok teşekkür ederim öncelikle, ama sıfırdan başladığım için çok sorum olucak. yeni forum oluştururken kategorimi oluşturucam yoksa forum diyemi ? link olmadığını çok iyi biliyorum ama =))
sonra izin verirken nasıl olucak daha detaylı anlatır mısın sana zahmet ??
Kullanıcı avatarı
grsydgn
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen grsydgn »

YAPTIM =)))) biliodum azimle deneyince ne duvar kalır ne şehir ne başka bişe =)))))) şuan o kadar mutluyumki bir anda 5 çocuum olmuş gibi hissettim =)

ayrıca ilgi gösterdiğin için çok teşekkür ederim . Allah razı olsun. Siteyi daima takip edicem zaten benim için macera yeni başlıyor . Tekrar başka bi başlık altında görüşmek üzere Allah a emanetsin.

Bide [HALLEDİLDİ] demek istiorum başlığa onu nasıl yapıcam =))))
MavigüL
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen MavigüL »

grsydgn yazdı:Çok Acemi Olduğum için beceremedim. Başlıkların hepsine baktım ama benim sorunumu kimse yaşamamış olsa gerek galiba çok basit birşeyi bile beceremiyorum.
Yapmak istediğim tek şey bu siteninde anasayfasında olduğu gibi phpBB2 için ayrı kategori oluşturup altına başlıklar eklemek tekrar phpBB3 die bir kategori oluşturup altına başlıklar eklemek.
ben kategori oluşturoyorum fakat sadece yönetici panelinden görüyorum anasayfada hiçrbiryerde görünmüyor . Lütfen yardım edin =(((((
bende yeniyim bu phpbb3 forum konusunda aynı sorunu bende yaşadım sonra destek forumda araştırdım buldum ve yaptım allah bu forumu başımızdan eksik etmesin :wink:
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

grsydgn yazdı: Bide [HALLEDİLDİ] demek istiorum başlığa onu nasıl yapıcam =))))
:)

:arrow: [Çözüldü] ibaresi çözülen başlıklara tarafımızdan ekleniyor merak etmeyiniz...

:!: Ufak bi uyarı!
-içeriğe göz atın pls!!- gibi Türkçemizi yozlaştıran sohbet dili kullanmamanızı ve lütfen yardım tarzı şeyleri konu başlığınızda kullanmamanızı rica edeceğim...

:arrow: Site Kuralları
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 5 misafir