[Çözüldü] banlanmış üye hakkında daha doğrusu rütbe falan

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
MavigüL
Kayıtlı Kullanıcı

[Çözüldü] banlanmış üye hakkında daha doğrusu rütbe falan

Mesaj gönderen MavigüL »

selamlar yine ben yine sorunlar ard arda kesilmiyor :lol:

diyelim ki biri geldi kayıt oldu ve ağıza alınmayacak sözler sarfetti ve banlamak zorunda kaldım yasakladım banladım herneyse ve bunu ben şimdi teker teker profilden banlanmış üyelere mi gireceğim otomatik olmuyor mu?

umarım anlatabildim
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: banlanmış üye hakkında daha doğrusu rütbe falan

Mesaj gönderen ReplaX11 »

anladım ama bunu yetkililer veya bilenler bakar ama vardı galiba böle bişey banlı kullanıcılar grubu yapyordu

senin demek istediğin banlanan kişiler otomatik bir gruba girsin yani anlamında dimi
Kullanıcı avatarı
grsydgn
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen grsydgn »

HEYTT beee Replax11 yine imdada yetişti beee HIZIR mısın mubarek =))))) mavigül senden sonra birbaşlıkta ben açtımbir göz at belki bildiğin bişeydir =P
Aşk Sevgilide Kaybolmaktır.
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

MavigüL yazdı:selamlar yine ben yine sorunlar ard arda kesilmiyor :lol:

diyelim ki biri geldi kayıt oldu ve ağıza alınmayacak sözler sarfetti ve banlamak zorunda kaldım yasakladım banladım herneyse ve bunu ben şimdi teker teker profilden banlanmış üyelere mi gireceğim otomatik olmuyor mu?

umarım anlatabildim
[BETA] Prime Ban to Group eklentisi banlanan üyeleri otomatik bir gruba üye yapmakta ve böylece banlandıkları grup rütbesiyle anlaşılmakta, ban süresi bitince gruptan çıkarmakta.. Bu eklenti işine yarar.
MavigüL
Kayıtlı Kullanıcı

Re: [Çözüldü] banlanmış üye hakkında daha doğrusu rütbe falan

Mesaj gönderen MavigüL »

demek ki anlatabilmişim teşekkürler arkadaşlar
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 5 misafir