phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Benden daha saygılı üye ve yönetici arkadaşlarım. Sitemin en altında bulunan KİMLER ONLINE kısmını sadece kayıtlı üyelere aktif olmasını istiyorum. Misafirlerin bunu görmesini istemiyorum. Bir yerden bu olayı ya komple kaldırıyorum yada dediğim gibi iki çeşit kullanıcıyada aktif oluyor.
Kişileriyönet kısmından baktım fakat uygun butona işaret koyamadın =(( daha doğrusu uygun olanı bulamadım . Size zahmet biyadımcı olsanız.
grsydgn yazdı:Benden daha saygılı üye ve yönetici arkadaşlarım. Sitemin en altında bulunan KİMLER ONLINE kısmını sadece kayıtlı üyelere aktif olmasını istiyorum. Misafirlerin bunu görmesini istemiyorum.
Dediğin gibi kodu buldum . bul dediğin kodu silip yerine dediğin kodu yazdım fakat hala aynı olay gerçekleşmektedir. Bunun kodla olmadan başka bir yolu yokmu yada !! daha farklı bir biçimde izah edebilir misin ??
matraxxx valla aynen denilern kodu buldum ve seçtim. Yazılan kodu aynen üstüne yapıştırdım. Sonra tüm internet geçmişini sildim. Hatta yeniden başlattım =P ama hala LOGIN olmadan WHO İS ONLİNE karşımda. tamam o zman ben şöyle bir soru sorayım kim içerde olup olmadığını göreyi boşver , ben bu yazıyı kaldırmak istiyorrum yine LOGIN olmayan kullanıcılar için. Birde buna yardımcı olursanız eğer çok makbule geçicek =)))) Hepinize sabrınızdan ve yardımınızdan dolayı Teşekkür ediyorum.
Site adresini vereyimde bu site yabancı bir forumdan alıntı. Sadece yeni başladığım iş yerinde bu sitenin aynısını istiyor adam =)))) http://www.grsy.info
Verdiğim yöntemi 20 sn de localhost ta uyguladım, Forum Yönetim Kontrol panelinde önbelleği temizledim, tarayıcı önbelleğini de temizledim. Aynen istediğin gibi çalışıyor. Bir kontrol et, olmazsa indexbody.html kodunu burada göster, bul değiştir işlemlerini doğru yapmamış olmalısın..
Replax11 senin istediğin olayı yapman için izleyeceğin adımlar şunlar. Yönetim Paneline girdikten sonra
GENEL sekmesinin altında
Sunucu konfigürasyonu altında
Yükleme Ayarları seçeneğini seçtikten sonra açılan sayfada "çevirim içi kullanıcı listelemeyi aç" seçeneğinden yapabilirsin.
Ayrıca benim istediğim olayı ben anlatamadım galiba. Burda da site adresi veremiyoruz bildiğim kadarıyla. =((
Olay kısaca şöyle. Üye girişi yapmayan kullanıcılar KİMLER ÇEVİRİMİÇİ başlığıda dahil çevirimiçi üyeleri görmesinler. Ama üye olduktan sonra KİMLER ÇEVİRİMİÇİ başlığı çıksın.