WHO IS ONLİNE - kimler çevirimiçi-

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
0nebula0
Kayıtlı Kullanıcı

Re: [Çözüldü] WHO IS ONLİNE - kimler çevirimiçi-

Mesaj gönderen 0nebula0 »

prosilver teması için

index_body.html dosyasını açın

Bul :

Kod: Tümünü seç

<!-- IF S_DISPLAY_ONLINE_LIST -->
	<!-- IF U_VIEWONLINE --><h3><a href="{U_VIEWONLINE}">{L_WHO_IS_ONLINE}</a></h3><!-- ELSE --><h3>{L_WHO_IS_ONLINE}</h3><!-- ENDIF -->
	<p>{TOTAL_USERS_ONLINE} ({L_ONLINE_EXPLAIN})<br />{RECORD_USERS}<br /> <br />{LOGGED_IN_USER_LIST}
	<!-- IF LEGEND --><br /><em>{L_LEGEND}: {LEGEND}</em><!-- ENDIF --></p>
<!-- ENDIF -->
Değiştir :

<!-- IF S_USER_LOGGED_IN -->
<!-- IF S_DISPLAY_ONLINE_LIST -->
	<!-- IF U_VIEWONLINE --><h3><a href="{U_VIEWONLINE}">{L_WHO_IS_ONLINE}</a></h3><!-- ELSE --><h3>{L_WHO_IS_ONLINE}</h3><!-- ENDIF -->
	<p>{TOTAL_USERS_ONLINE} ({L_ONLINE_EXPLAIN})<br />{RECORD_USERS}<br /> <br />{LOGGED_IN_USER_LIST}
	<!-- IF LEGEND --><br /><em>{L_LEGEND}: {LEGEND}</em><!-- ENDIF --></p>
<!-- ENDIF -->
<!-- ENDIF -->
umarım yanlış anlamamışımdır

Not : değişiklik sonrası cache klasörünü temizlemeyi unutmayın
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ReplaX11 »

mhb bu yazdığınız şey göster gizle şeklimi yoksa konuya uygun cevap mı

ve benim soruma cevap ise ben subsilver 2 kullanıyorum
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

grsydgn yazdı:Ayrıca benim istediğim olayı ben anlatamadım galiba.
Bu istediğini verdiğim kod yapıyor, online üye listesini giriş yapmayan kullanıcılardan gizliyor, 3 üyesi olan forumda test etsen göreceksin çalıştığını.
Explorer ile giriş yap
Firefox ile misafir gir siteye,

online üyeler görünmüyor..
0nebula0
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen 0nebula0 »

yok bu yazdığım grsydgn için sizin istediğiniz vb forumlarında olyor kategorileri açığ kapatmak için onun gibi birşey mi
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

online üyeler listesini açıp kapatmak phpbb3 forumlarındada oluyor ama kodları nasıl o lazım
Kullanıcı avatarı
grsydgn
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen grsydgn »

Replax11 benim dediğim prosilver di =))) ama istersen adımları bi takip et derim. Senin için tek tek baka baka yazdım onları =))

Ayrıca 0nebula0 orda bulmamı istediğin kod index_body.html içerisinde yok =(( ilk sayfada zaten index_body.html sayfa içeriğini yazdım. Offf kafayı yiyeceğim .

Arkadaşlar gerçekten yardmlarınız için çok teşekkür ediyorum.
Aşk Sevgilide Kaybolmaktır.
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

grsydgn yazdı:Replax11 benim dediğim prosilver di =))) ama istersen adımları bi takip et derim. Senin için tek tek baka baka yazdım onları =))

Ayrıca 0nebula0 orda bulmamı istediğin kod index_body.html içerisinde yok =(( ilk sayfada zaten index_body.html sayfa içeriğini yazdım. Offf kafayı yiyeceğim .

Arkadaşlar gerçekten yardmlarınız için çok teşekkür ediyorum.

çok tşk ler ama benim istediğim online üyeler kısmı göster gizle şeklinde olcak istiyorum öle yapmak istiyorum
Kullanıcı avatarı
grsydgn
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen grsydgn »

Tamam işte benim dediğim de o zaten Replax11 ya komple gizliosun yada komple açıyorsun. Bu arada hala benim istediğim şey olmadı.

Tekrardan herkese teşekkürler
Kullanıcı avatarı
grsydgn
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen grsydgn »

Arkadaşlaer tekrardan ben =))
Evet dediğiniz gibi kimler online kısmını kayıtlı olmayan kullanıcılar için kaldrımışım. Ama benim istediğin kayıtlı olmayan kullanıcılar için WHO IS ONLİNE başlığını komple kaldırmak.
Bu başlık sadece kullanıcı ONLINE olduğu zaman olsun istiyorum.
Ayrıca inanıyorumki bunu başaracağız =)))
Hepinize sonsuz saygı --OSSSSS :shock: --
Kullanıcı avatarı
grsydgn
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen grsydgn »

Sayın arkadaşlarım. Sizin dediğiniz şekli yapıyorum ve dediğiniz gibi oluyor. =))) çok açıklayıcı oldu sanırım.

Benim istediğim tam olarak üye olmayanların KİMLER ÇEVİRİMİÇİ başlığıda dahil olmak üzere bu kısmı görmemeleri. Sizin verdiğiniz kodlar doğrultusunda üye olmayan kullanıcılar sadece online kişileri göremiyor ama "KİMLER ÇEVİRİMİÇİ" başlığını görebiliyorlar. Bu daha başlangıç. phpBB irdeledikçe ben dana çok buradayım.

İlgi ve alakanıza teşekkür ederim. Saygılarımla.
pathfinder
Kayıtlı Kullanıcı

Re: WHO IS ONLİNE - kimler çevirimiçi-

Mesaj gönderen pathfinder »

bplr yazdı:
grsydgn yazdı:Benden daha saygılı üye ve yönetici arkadaşlarım. Sitemin en altında bulunan KİMLER ONLINE kısmını sadece kayıtlı üyelere aktif olmasını istiyorum. Misafirlerin bunu görmesini istemiyorum.

styles/prosilver/template/index_body.html
Bul

{LOGGED_IN_USER_LIST}
Değiştir

<!-- IF S_USER_LOGGED_IN and not S_IS_BOT -->{LOGGED_IN_USER_LIST}<!-- ENDIF -->
Bu değişiklikle misafirler ve botlar çevrimiçi üye listesini göremez.
teşekkurler
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir