[Çözüldü] Kayıt olma koşulları yazısı
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü] Kayıt olma koşulları yazısı
foruma uye olurken kayıt kosullarını degistirebilirmiyiz acaba?
baya bi aradım dosyaları ama bulamadım.acaba değiştirilemiyormu?
baya bi aradım dosyaları ama bulamadım.acaba değiştirilemiyormu?
Re: Kayıt olma koşulları yazısı
phpbb3/language/tr/ucp.php
dosyasını UTF without BOM destekleyen Notepad++ gibi bir zengin metin editörü ile aç düzenle kaydet..
Her madde tek satır olsun satır sonunda <br /> verirsin, enter kullanma, ' tek tırnak işareti kullanma, gerekiyorsa \' şeklinde kullan. Her zaman olduğu gibi dosanın yedeğini de almayı unutma.
dosyasını UTF without BOM destekleyen Notepad++ gibi bir zengin metin editörü ile aç düzenle kaydet..
Her madde tek satır olsun satır sonunda <br /> verirsin, enter kullanma, ' tek tırnak işareti kullanma, gerekiyorsa \' şeklinde kullan. Her zaman olduğu gibi dosanın yedeğini de almayı unutma.
eywallah kardesim cok saol.
Re: [Çözüldü] Kayıt olma koşulları yazısı
peki bu yasal mı
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Yasal derken.. Yani okuralları kabul etmiş oluyorlar yasal olarak ama onun üzerinden yaptırım yapaiblmeniz çok zorzibidiman yazdı:peki bu yasal mı

teşekkürler bu bana lazımdı
Yani diyorum ki eğer oraya kendi kurallarımızı yazarsak phpbb nin adı silindiğinde bi kusur dogar mıradyobulut yazdı:Yasal derken.. Yani okuralları kabul etmiş oluyorlar yasal olarak ama onun üzerinden yaptırım yapaiblmeniz çok zorzibidiman yazdı:peki bu yasal mı
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
hayır.zibidiman yazdı:Yani diyorum ki eğer oraya kendi kurallarımızı yazarsak phpbb nin adı silindiğinde bi kusur dogar mıradyobulut yazdı:Yasal derken.. Yani okuralları kabul etmiş oluyorlar yasal olarak ama onun üzerinden yaptırım yapaiblmeniz çok zorzibidiman yazdı:peki bu yasal mı
teşekkür ederim peki üyelik sözleşmesini vbulletindeki gibi nasıl yapabilirim şekil aşagıda
http://zibidiupload.zi.funpic.org//resi ... 2b65ad.jpg
boyle yapabilmem için bir yontem var mı mod falan
http://zibidiupload.zi.funpic.org//resi ... 2b65ad.jpg
boyle yapabilmem için bir yontem var mı mod falan
Niçin vbulletin gibi yapman gerekiyor?
bi nedeni yok görünüşü güzel (sadece o sayfanın)
sağol ben kodları hep macromedia dreamweaver de yapıyorumbplr yazdı:phpbb3/language/tr/ucp.php
dreamweaver ile sorun yaşayabilirsin, dikkatli ol.. UTF without BOM olması önemli..MavigüL yazdı:sağol ben kodları hep macromedia dreamweaver de yapıyorum
- Burakozmen
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
resim doğrulama daki resim gözükmüyor
kayboldu değiştirince
yardım edin arkadaşlar bunu nasıl düzeltecem 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 3 misafir