yaw VSaBaH ın adını hep yanlış yazıyorsun. Gören VB destek sitesindeyiz zannedecekReplaX11 yazdı:vbsabah bu mod ...

yaw VSaBaH ın adını hep yanlış yazıyorsun. Gören VB destek sitesindeyiz zannedecekReplaX11 yazdı:vbsabah bu mod ...
Arkadaşım hangi kodlardan bahsediyorsun mesela??? 3.0.2'de denemedim ben ancak uyumlu olması gerekir mantıken...ReplaX11 yazdı:vbsabah bu mod 3.0.2 ile uyumlu değilmi bazı kodlar yok aratıourm aıyorum yok eksik veya ve index.php de ekleyince hata veriyo uyumlu olanı varmı bunun gibi 3.0.2 ye göre
Evet farkındayım benderadyobulut yazdı:yaw VSaBaH ın adını hep yanlış yazıyorsun. Gören VB destek sitesindeyiz zannedecekReplaX11 yazdı:vbsabah bu mod ...
oldu tşk ler bazı kodlar yoktu yarın bida bakıp buraya koyarım artık VSaBaHEvet farkındayım bendeVSaBaH yazdı: yaw VSaBaH ın adını hep yanlış yazıyorsun. Gören VB destek sitesindeyiz zannedecek
ReplaX11 arkadaşım bak sana kullanıcı adımın aklında kalıcı olması için bi kolaylık göstereyim... Benim adım Volkan SaBaH
Oldu mu?
Kod: Tümünü seç
'NEWEST_USER' =>
Tema dosyalarının düzenlenmesinde mi zorlandınız? Hangi aşamada zorlandıysanız belirtiniz lütfen...zeusbeyblade yazdı:arkadaşlar gerçekten çok zor bir kurulum istiyor acaba yardımcı olabilecek kmse yokmu bana ? xand temaya uyarlamaya çalışıyorm
'NEWEST_USER' =>
'NEWEST_USER' => sprintf($user->lang['NEWEST_USER'], get_username_string('full', $config['newest_user_id'], $config['newest_username'], $config['newest_user_colour'])),
SQL ERROR [ mysqli ]
Unknown column 'user_lastrefresh' in 'field list' [1054]
SQL
SELECT user_id, username, user_allow_viewonline, user_lastrefresh , user_colour FROM phpbb_users WHERE user_id <> 1 AND user_type IN (0, 3) ORDER BY user_lastrefresh DESC
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 143
CALL: dbal->sql_error()
FILE: includes/uod.php
LINE: 24
CALL: dbal_mysqli->sql_query()
FILE: index.php
LINE: 107
CALL: require('includes/uod.php')
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 2 misafir