arkadaşlar ben siteme çerçeve eklentisini kurdum fakat sorunum var sorunum
footer kısmında sol tarafın düzgün sağ tarafın bozuk olduğu en köşede eğimli yer kötü duruyor hata var
işte resim
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
bide header kısmında benim sitemde infobar eklentisi kuruluydu infobar ekelntisini nasıl çerçeve şeklindeki temaya uyarlayabilirim
resim bu
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Bunları Nasıl Düzeltebilirim
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Bunları Nasıl Düzeltebilirim
infobar nasil oval yapilrir bilmyiorum ama arastirim bide su gzip sikistirma seyini sormusun
Admin Paneli >Sunucu ayarları> GZip sıkıştırmasını aç: Evet/Hayir
Admin Paneli >Sunucu ayarları> GZip sıkıştırmasını aç: Evet/Hayir
gzip açınca bir faydası oluyrmu bida onu sorucaktım
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ReplaX11 yazdı:gzip açınca bir faydası oluyrmu bida onu sorucaktım
evet oluyor Veritabanı boyutu: azaltiyor ama arada sirada site yavas aciliyor ama oda 1 dk sonra gidiyor sikistirmaya denk geldigi zaman yavas acilir

tamam tşk ler tek şidmi şu resimledekileri düzeltmek kaldı
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 7 misafir