şu FORUMDA BİR MOD TANITIMI YAPILIYORSA, MOD'UN SORUNLARIYLA İLGİLENİLMEYECEKSE AÇMASINLAR KARDEŞİM KONUYU.. GETİRİN Bİ KURAL !! şu sorunu bende yaşıyorum, birisi ilgilensin lütfen.. yoksa silin modu böyle yarım yamalak dandik dandik modlar yayınlayıp kurduruyorsunuz, sonrada destek yok birşey yok.. Allah Allah...g_unit90 yazdı:mustafakumbar yazdı:
1-Linklere tıklayınca direkt ilk mesaja gidiyor. Oysa son mesaja gitse çok daha iyi olur.
Son 10 Bilgiler(En iyi 5 Uyarlaması)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Son 10 Bilgiler(En iyi 5 Uyarlaması)
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar ben farklı tema kullanıyorum farklı temalarda nasıl kullanıcaz bu modu biri yardımcı olabilirmi?
k44n bu mod sorunsuz çalışıyor kendin hatalı düzenleme yaptıysan konuşma yeniden dene düzgün yap mod sorunsuz çalışıyor
lordmaster sana gelince başka tema kullanıyosan aynı düzenlemer o temanın dosyalarındada vardır
lordmaster sana gelince başka tema kullanıyosan aynı düzenlemer o temanın dosyalarındada vardır
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Bi prosilver bide subsilverin templatesi var ben hangisini atıcam 

-
- Kayıtlı Kullanıcı
Zula temizliği ve temayı yeniledim oldu ama şimdide etrafında çerçevesi yok 
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Merhaba,Lordmaster yazdı:Zula temizliği ve temayı yeniledim oldu ama şimdide etrafında çerçevesi yok![]()
index_body.html dosyanızı paylaşır mısınız?
KOLAY GELSİN...
yaptım ama en ufak değişiklik yok forumda 

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ya ben bunu bi ay önce indirmistim cok güzeldi kac kez okunudu kim cevap yazdi hepsi vardi sonra simdi yeniden indirmistim herseyi degismis
eski dosyalari yokmu ?

Önbellek temizliği yaptınız mı?coskun yazdı:yaptım ama en ufak değişiklik yok forumda

zulalardan bahsediyorsanız evet temizledim
Şablon temizliği yaptınız mı?coskun yazdı:zulalardan bahsediyorsanız evet temizledim

Eğer bunu da yaptıysanız o zaman ya dosyaları düzenlemede biryerleri eksik yapmış olmalısınız. Veya düzenlemeleri yaptığınız dosyaları FTP'den sunucunuza göndermemiş de olabilirsiniz...
Çünkü MOD sağlam ve yorumları okursanız çalıştığını farkedersiniz...
Kod: Tümünü seç
Genel Hata
Could not open ./../styles/melankolia/template/colour_swatch.html
adm/style/colour_swatch.html dosyasını styles/melankolia/template/ yoluna yükleyiniz ve aynı işlemi tekrar deneyiniz...coskun yazdı:çıktıKod: Tümünü seç
Genel Hata Could not open ./../styles/melankolia/template/colour_swatch.html
tamam oldu teşekkürler
türkçe karakter sorunu var onu nasıl düzeltirim
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bende böyle degil arkadaslar ? bende okundu yok isterseniz bi bakincoskun yazdı:tamam oldu teşekkürler
www.saruhanhunel-yesimbuber.tr.cx
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir