Yeni sayfa yapmak

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
coskun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yeni sayfa yapmak

Mesaj gönderen coskun »

ben forumla bağıntılı bi sayfa yapmak istiyorum..yani forum klasöründe olacak,teması aynı olacak ama forum olmayacak istediğin yazıyı o kısma koyucam ...mesela http://....forum/bilgiler.php olacak aynı forum teması olacak sadece forum gibi olmayacak nasıl yapabilirim bunu?
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Yeni sayfa yapmak

Mesaj gönderen ReplaX11 »

aynı şeyi bende denedim mesela bu sitedkei stiller modlar bölümleri gibi aynı olcak tema filanda ana aynı sayfa içinde açılacak ??
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Merhaba,

Sanırım portal tarzı birşey istiyorsunuz...
:arrow: http://www.phpbb3portal.com/

KOLAY GELSİN...
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

portal değil yeni bir sayfa üst menüler banenr aynıları olucak ama alt ksıımlar farkı olucak aynı bu sitedeki stiller modlar bölümleri gibi
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

ReplaX11 yazdı:portal değil yeni bir sayfa üst menüler banenr aynıları olucak ama alt ksıımlar farkı olucak aynı bu sitedeki stiller modlar bölümleri gibi
http://www.bizimlepaylas.net/ sitesinde var zaten dediğiniz bu site sizin değil mi?

Sorunu tam anlayamadım...
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

benims tie evet ama
örnek veriyim

bu sitedeki stillere tıklayınca aynı sayfa üzerinden üst menüler filan duruyo öle aynı sayfa içinde açılıyo veya demo bölüme tıklayınca aynı sayfada açılır veya destek bölümü bu sitedeki gibi aynı sayfa üzerinden yani
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

nasıl yapabiliriz arkadaşlar evet
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

ReplaX11 yazdı:benims tie evet ama
örnek veriyim

bu sitedeki stillere tıklayınca aynı sayfa üzerinden üst menüler filan duruyo öle aynı sayfa içinde açılıyo veya demo bölüme tıklayınca aynı sayfada açılır veya destek bölümü bu sitedeki gibi aynı sayfa üzerinden yani
:idea: Bu sitenin teması http://www.styleshout.com/ adresinde mevcuttur... Onlardan bitane de siz kurabilirsiniz...
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

temaqyı istemiyoruz biz ama bölüm istiyoruz yeni syfa yapmayı istiyoruz bu sitedeki

download destek modlar filan tüm o bölümler phpbb içinde yeni sayfa dsiye bieşy geçiyormuş ama nasıl yapılıyo bilmiyoruz
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

ReplaX11 yazdı:temaqyı istemiyoruz biz ama bölüm istiyoruz yeni syfa yapmayı istiyoruz bu sitedeki

download destek modlar filan tüm o bölümler phpbb içinde yeni sayfa dsiye bieşy geçiyormuş ama nasıl yapılıyo bilmiyoruz
Arkadaşım kurulmuş bir sistem üzerine kendi oluşturduğun sayfaları buradaki gibi entegre etmen zor...

:idea: İşine yarar mı bilmiyorum ama overall_header.html dosyanda ilgili linklerin içindeki target=_blank kodlarını kaldırırsan ayrı sayfada açılmaz mevcut sayfada açılır ama buradaki gibi baş (header) ve son (footer) bölümleri sabit kalmayıp değişecektir...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir