Kod: Tümünü seç
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_lastrefresh INT( 11 ) NOT NULL AFTER user_lastvisit;
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_lastrefresh INT( 11 ) NOT NULL AFTER user_lastvisit;
Aşağıdaki adresi inceleyebilir misiniz?ReplaX11 yazdı:bunu sql olarak koyarmısınız nasıl sql dosyası yapcam
Genel Hata
SQL ERROR [ mysqli ]
Unknown column 'user_lastrefresh' in 'field list' [1054]
SQL
SELECT user_id, username, user_allow_viewonline, user_lastrefresh , user_colour FROM phpbb1_users WHERE user_id <> 1 AND user_type IN (0, 3) ORDER BY user_lastrefresh DESC
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 143
CALL: dbal->sql_error()
FILE: includes/uod.php
LINE: 24
CALL: dbal_mysqli->sql_query()
FILE: index.php
LINE: 107
CALL: require('includes/uod.php')
SQL esnasında ne tür bir uyarı aldınız? (Hata veya onay mesajı)MavigüL yazdı:
bu hatayı aldım sql e kodu yapıştırdığım halde
Arkadaşım örnek sitede de göreceğiniz gibi MOD çalışmakta... Biryerlerde mutlaka hata yapıyorsunuzdur veya sürümünüz uyumlu değildir... Lütfen Kontrol Ediniz...EsmerÖzcan yazdı:ben bunu kurmustum üye olunmuyordu hata veriyordu bende kaldirdim
VSaBaH yazdı:SQL esnasında ne tür bir uyarı aldınız? (Hata veya onay mesajı)MavigüL yazdı:
bu hatayı aldım sql e kodu yapıştırdığım halde
Yani ben hala SQL'in tam olarak yapılmadığını düşünüyorum...
Kurulumda öneklerde (prefix) değişiklik falan yapmış mıydınız? phpbb_ olduğuna emin misiniz?MavigüL yazdı: sql e kodu yapıştırdığımda sorun çıkmadı ayarları yaptım bu hatayı alınca tekrar sql kodu yapıştırmak istediğimde aynı kodu yapıştırmak istediniz hata yazdı
ALTER TABLE phpbb3_users ADD user_lastrefresh INT( 11 ) NOT NULL AFTER user_lastvisit;
zeusbeyblade yazdı:Kafam karıştı bu dosyayı yapılmış veya Kod şeklinde şunu silin buna kopyalayın şeklinde veremezmisiniz diğer konularda olduğu gibi
Bul ekle
Örnek burdaki gibi
viewtopic.php?f=34&t=13937
// Assign index specific vars
require($phpbb_root_path . 'includes/uod.' . $phpEx);
'NEWEST_USER' => sprintf($user->lang['NEWEST_USER'], '<a href="' . append_sid("{$phpbb_root_path}memberlist.$phpEx", 'mode=viewprofile&u=' . $newest_uid) . '"' . (($config['newest_user_colour']) ? ' style="color:#' . $config['newest_user_colour'] . '"' : '') . '>', $newest_user, '</a>'),
'USERS_OF_THE_DAY_LIST' => $day_userlist,
// Okay, lets dump out the page ...
if (!$user->data['is_registered'])
{
if ($user->data['is_bot'])
{
// the user is a bot, send them back to home plate...
}
// the user is not logged in, give them a chance to login here...
}
else
{
// the user is logged in, but they are not a founder, give them a nice warning message
$sql = 'UPDATE ' . USERS_TABLE . '
SET user_lastrefresh = ' . (int) time() . '
WHERE user_id = ' . (int) $user->data['user_id'];
$db->sql_query($sql);
}
$postrow = array(
if (!$user->data['is_registered'])
{
if ($user->data['is_bot'])
{
// the user is a bot, send them back to home plate...
}
// the user is not logged in, give them a chance to login here...
}
else
{
// the user is logged in, but they are not a founder, give them a nice warning message
$sql = 'UPDATE ' . USERS_TABLE . '
SET user_lastrefresh = ' . (int) time() . '
WHERE user_id = ' . (int) $user->data['user_id'];
$db->sql_query($sql);
}
?>
$lang = array_merge($lang, array(
'DAY_USERS' => '%d registered users visit during the last %d hours:',
'NOT_DAY_USERS' => '%d registered users <span style="color:red">DIDN\'T</span> visit during the last %d hours:',
'USERS_OF_THE_DAY_TITLE' => 'Users of the day',
));
{LOGGED_IN_USER_LIST}<br /><br />
{USERS_OF_THE_DAY_LIST}<br />
<a href="./uod.php">{L_USERS_OF_THE_DAY_TITLE}</a> <br /><br />
{LOGGED_IN_USER_LIST} <br />
{USERS_OF_THE_DAY_LIST}<br />
<a href="./uod.php">{L_USERS_OF_THE_DAY_TITLE}</a> < br />
VSaBaH yazdı:Kurulumda öneklerde (prefix) değişiklik falan yapmış mıydınız? phpbb_ olduğuna emin misiniz?MavigüL yazdı: sql e kodu yapıştırdığımda sorun çıkmadı ayarları yaptım bu hatayı alınca tekrar sql kodu yapıştırmak istediğimde aynı kodu yapıştırmak istediniz hata yazdı
Eğer yaptıysanız SQL kodunda da değişiklik yapmalısınız... Mesela phpbb3_ için;
SQL'de sorun var hala yapılmamış... Lütfen dikkat ediniz...Kod: Tümünü seç
ALTER TABLE phpbb3_users ADD user_lastrefresh INT( 11 ) NOT NULL AFTER user_lastvisit;
zeusbeyblade yazdı:esmerözcan açıklanan içn çok teşekkür ederm çok yardımcı oldu, küçük bir sorum daha aolucak ftp ye atıcagımız dosya sadece includes in içndeki uod dosyasını, ftpdeki includes e atıcaz sanırım okadar digmi baska birsey varmı ?
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir