sitemin bir kısmı ingilizce bir kısmı türkçe oldu
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
sitemin bir kısmı ingilizce bir kısmı türkçe oldu
sitemde butonlar kayboldu butonların yerine ingilizce yazılar geldi
{ PROFILE } { SEARCH } { FAQ } { SEARCH_NEW } { SEARCH_SELF } şeklinde.
Sadece yeni mesaj butonu duruyor bunun dışında herşey kayboldu. Sorun ne olabilir arkadaşlar günlerdir kafa patlatıyorum bir çözüm bulamadım?
{ PROFILE } { SEARCH } { FAQ } { SEARCH_NEW } { SEARCH_SELF } şeklinde.
Sadece yeni mesaj butonu duruyor bunun dışında herşey kayboldu. Sorun ne olabilir arkadaşlar günlerdir kafa patlatıyorum bir çözüm bulamadım?
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: sitemin bir kısmı ingilizce bir kısmı türkçe oldu
eger baska bi tema yüklediyseniz icinde tr dosyasi olmadigi zaman buttonlar kaybola bilir eger temadan kaynaklaniyorsa admin paneli > Bakim da yaziyor mesela prosilver kismindaki tr yeri kayboldu diye eger öylese temanizin imagessetine bi tr button dosyasi ekleyin
Dediğin gibi o konuya baktım ve yeni dosyayı da attım fakat hala sorun devame diyor. Çok garip ya günlerdir çözemedim
yedek aldıysan geri yükleme yap bide ne yaptıktan sonra oldu bu olayselcuker yazdı:Dediğin gibi o konuya baktım ve yeni dosyayı da attım fakat hala sorun devame diyor. Çok garip ya günlerdir çözemedim
Bu butonların nerede çıkacağını gösteren dosya hangisi?
bildiğim kadrıyla bir çok dosya var butonlar için ama emin değilim daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar sizin forum sonlimit.com/forum sanırım gördümselcuker yazdı:Bu butonların nerede çıkacağını gösteren dosya hangisi?

hayır değil siteyi kapattım şu anda çok kötü bir durumda ne yapacağımı bilemez bir haldeyim.
özelden attım site adresini

bana attıysan gelmedi dediğim adrestede ayno sorun varda o sandımselcuker yazdı:hayır değil siteyi kapattım şu anda çok kötü bir durumda ne yapacağımı bilemez bir haldeyim.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
hangi temayi kullandiginizi bi söylermisiniz ve nerden indirdiniz dosyanin icine bakmaligim
subsilver2 kullanıyorum
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bu siteden subsilver2 temasi indirin türkce olani tabi sonra ftpnizdeki subsilver2 yi silin yeni indirdiginiz dosyayla degistirin
Ne yazık ki sorun hala devam ediyor forumu kapattım başka bir sorun var galiba ya yedeğim vardı acaba komple yeniden kurmayı mı denemeliyim
sorun düzeldi sanırım

denemen gerktiğini söylemiştimgloby7 yazdı:yedek aldıysan geri yükleme yap bide ne yaptıktan sonra oldu bu olayselcuker yazdı:Dediğin gibi o konuya baktım ve yeni dosyayı da attım fakat hala sorun devame diyor. Çok garip ya günlerdir çözemedim
Sorunum ne yazık ki hala devam ediyor. Forumu kullanıcılara kapattım komple. Hafta içersinde komple yeniden forumu kurmak gibi bir düşüncem var. Biraz uğraştıracak ama olsun. Şimdilik diğer forumlarla ilgilenmem gerek.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 4 misafir