Üye Olunmuyor Hata !!

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Üye Olunmuyor Hata !!

Mesaj gönderen ReplaX11 »

arkadaşlar benim sitemde ne zmandır var bilmiyorum ama bir hata veriyor üye olurken gönder diyince hata alıyorum aynen

Kod: Tümünü seç

SQL ERROR [ mysqli ]

Field 'user_thanked' doesn't have a default value [1364]

SQL

INSERT INTO phpbb_users (username, username_clean, user_password, user_pass_convert, user_email, user_email_hash, group_id, user_type, user_permissions, user_timezone, user_dateformat, user_lang, user_style, user_actkey, user_ip, user_regdate, user_passchg, user_options, user_inactive_reason, user_inactive_time, user_lastmark, user_lastvisit, user_lastpost_time, user_lastpage, user_posts, user_dst, user_colour, user_occ, user_interests, user_avatar, user_avatar_type, user_avatar_width, user_avatar_height, user_new_privmsg, user_unread_privmsg, user_last_privmsg, user_message_rules, user_full_folder, user_emailtime, user_notify, user_notify_pm, user_notify_type, user_allow_pm, user_allow_viewonline, user_allow_viewemail, user_allow_massemail, user_sig, user_sig_bbcode_uid, user_sig_bbcode_bitfield, user_form_salt) VALUES ('RiamSaS', 'riamsas', '$H$9YEdUPXhzhfIvDnnL2TVLiYsoEtyjT.', 0, 'style_actives@hotmail.com', '343555363225', 2, 0, '', 1, 'D M d, Y g:i a', 'tr', 2, '', '78.179.199.236', 1218403820, 1218403820, 895, 0, 0, 1218403820, 0, 0, '', 0, '1', '', '', '', '', 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, -3, 0, 0, 1, 0, 1, 1, 1, 1, '', '', '', 'a475e65f748a7af6')

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 143
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/functions_user.php
LINE: 248
CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: includes/ucp/ucp_register.php
LINE: 331
CALL: user_add()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 471
CALL: ucp_register->main()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 766
CALL: p_master->load_active()

FILE: ucp.php
LINE: 66
CALL: p_master->load()
bu hata kodu acaba ne yaparsam düzelir lütfen yardımlarınızı bekliyorum
En son ReplaX11 tarafından 11.08.2008, 01:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Üye Olunmuyor Hata Yardım

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

siz sitenize tsk modu eklemisiniz ve galiba kullanmiyorsunuz phpmyadminden phpbb_usersden thanks seyini bulun ve silin tabi bu modu kullanmiyorsaniz ozaman düzelir

ayni hata bendede vardi :D

Edit: bide yardim yazmisiniz basliginiza bi düzeltin siterseniz :D
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpmyadminden o teşekkür modunun şeyini silersem modda gitmezmi
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ReplaX11 yazdı:phpmyadminden o teşekkür modunun şeyini silersem modda gitmezmi
evet gider ama sql yeniden verirseniz hersey düzelir yani ben öyle yaptim ve benim sitemde sorunsuz üye olunuyor ve tsk modu var :D
akblt.space

ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

sildim o kısmı şunan üye olunuyor ama forumda wievtopic çalışmıyor tşk modunu sildiğimden şimdi bida mı eklicem teşekkür modunun sql larını
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ReplaX11 yazdı:sildim o kısmı şunan üye olunuyor ama forumda wievtopic çalışmıyor tşk modunu sildiğimden şimdi bida mı eklicem teşekkür modunun sql larını

evet öyle deneyin
akblt.space

ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

sildiğimde üye oluyor ama yeniden ekledim yine oluştu :( :(
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ReplaX11 yazdı:sildiğimde üye oluyor ama yeniden ekledim yine oluştu :( :(

modu kurarken hata yapmadiginiza emin olun bende öyle oldu bi kac kez oynadim ettim simdi ne üye sorunu var nede tsk sorunu
akblt.space

ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Üye Olunmuyor Hata !!

ben bu eklentiyi kaldırıcam gibi gözüküyor neyse tşk ler acaba rep sistemi varmı onu kurayım bari
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Üye Olunmuyor Hata !!

akblt.space

Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir