[Çözüldü] Forum kategorileri görünmüyor ?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü] Forum kategorileri görünmüyor ?
arkadaşlar yeni forum kategorisi oluşturuyorum ancak bu kategoriler altına forum oluşturmak istediğim zaman açılır menüde göremiyorum neden yapıyor bunu ? denemek için onlarca açtım ama hiç birini görmüyor, altına forum açamıyorum
Re: Forum kategorileri görünmüyor ?
Sorununuzu tam anlamadım ama size şöyle söylüyeyim. Açtığınız kategorilerin içerisinde forum yoksa o kategoriler anasayfada görünmez.
Kategori Nerden oluşturuluyor çözemedim..
MeseLa,
Genel
- Duyuru
- Yeni Üyeler
- Anketler
- vs.
Yapmak istiyorum ama "GENEL" kısmını oluşturamıyorum nerden nasıl yapıyoruz çözemedim beynim sulandı sanırım yardımcı olabilecek arakdaş var mı?
MeseLa,
Genel
- Duyuru
- Yeni Üyeler
- Anketler
- vs.
Yapmak istiyorum ama "GENEL" kısmını oluşturamıyorum nerden nasıl yapıyoruz çözemedim beynim sulandı sanırım yardımcı olabilecek arakdaş var mı?
Site : OlurBelki.Com || Aradığınız Herşey!
Msn & Mail : admin@olurbelki.com
|| PhpbbTurkey'e Sonsuz teşekkürler..
||

Merhaba,Jackie yazdı:Kategori Nerden oluşturuluyor çözemedim..
MeseLa,
Genel
- Duyuru
- Yeni Üyeler
- Anketler
- vs.
Genel diye adlandırdığınız Forum; Duyuru, Yeni Üyeler, Anketler vs. dediğinizde Kategoriler oluyor... Forumlar sekmesinden ilk önce Genel adı altında bir forum oluşturacaksınız sonra Genel forumunun içine girip Duyuru adı altında yeni kategoriler ekleyeceksiniz...
Sunucumda problem var forumuma ulaşamıyorum... Genel sekmesinin solunda Forumlar adı altında bir sekme olacak... Oranın ekran görüntüsünü koyarsanız daha detaylı yardımcı olabilirim...

KOLAY GELSİN...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: [Çözüldü] Forum kategorileri görünmüyor ?
Benim adim Alperen, sitenize yeni uye oldum. Cunku bende bir phpBB kullanicisiyim ve forumumu kategorilere ayirmakta sorun yasiyorum. Genel yonetim>Kategoriler ve forumlar bolumunden kategori ekledim ondan sonra ekledigim forumlari daha onceden eklemis oldugum kategoriye bagladim ama sitemde sadece olusturdugum forumlar duruyor, forumlari kategorilere bolemiyorum, cevabinizi e-postama atarsaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkur ederm
...

Teşekkür ettim vSabah.
Biraz uğraştan sonra oldu bişeyler
Biraz uğraştan sonra oldu bişeyler

Site : OlurBelki.Com || Aradığınız Herşey!
||

- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
phpBB3 deki forum sistemi tamamen değişmiştir. Herşey forum üzerine kuruludur. Her forum sayısız alt forumlardan oluşabilir. Yani hiç üst foumu olmayan foruma Kategori denir. Bunu da oluştuturken; éKategori" ve "Kaynak yok" seçenekleriyle yaparsınız. Daha sonra buna forum eklerken; "Forum" ve "kaynağa da biraz önce oluşturduğunuz kategori adı" ile eklersiniz. Yalnız dikkat edilmesi gereken en önemli konu uygun "izinlerin kopyalanması". Aksi takdirde anasayfada gözükmeyebilir veya siz bile mesaj gönderemeyebilirsiniz.alperencpt yazdı:Genel yonetim>Kategoriler ve forumlar bolumunden kategori ekledim ondan sonra ekledigim forumlari daha onceden eklemis oldugum kategoriye bagladim ama sitemde sadece olusturdugum forumlar duruyor, forumlari kategorilere bolemiyorum..
Maalaesef forum kurallarına aykırı bi istek ; )alperencpt yazdı:cevabinizi e-postama atarsaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkur ederm...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir