forum altında uzama
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
forum altında uzama
slm arkadaşlar forumuma hangi temayı koyarsam koyaayım alta panel de uzama oluyo bi türlü düzelmedi ilk zmanlarda temdan kayynaklanıyo sandım sonra değiştiridm temaları ama hala düzelmiyo bana yardım ederseniz sevinirim çok zor durumdayım kafayı yiyecem artık yaa
hangi kodlar vardır bunları düzeltmem için
ay ışığı ve melankolia temalarını denedim
www.sonmezhazirmutfak.com/forum bu safya normal
http://sonmezhazirmutfak.com/forum/viewforum.php?f=228
alt katagorilere inince kayma oluyo
hangi kodlar vardır bunları düzeltmem için
ay ışığı ve melankolia temalarını denedim
www.sonmezhazirmutfak.com/forum bu safya normal
http://sonmezhazirmutfak.com/forum/viewforum.php?f=228
alt katagorilere inince kayma oluyo
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: forum altında uzama
ftpde /root/viewforum.php de hic bi degisiklik yaptinizmi ?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
ordan nasıl değişiklik yapılıo bilmiyorum ben sadce yönetim panelinden stiller ve şablon üzeirdnen değişiklik yapıodum az önce çöktü galba bazı yerler o dediğiniz dosyayı tekrar bulabilir miyim acaba bi formu gezseniz neler eksik görebilir misinz acaba rca etsem.... teşşekkürler çok saolun şimdiden
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
o dedigim dosya ftpde
belki bi mod eklerken orda degisijklik yapmissaniz böyle olmustur diye düsünüyüorum cünki siz dediniz tüm temalarda ayni sey onun icin simdilik aklima tek ftpdeki viewforum.php dosyasi geldi
belki bi mod eklerken orda degisijklik yapmissaniz böyle olmustur diye düsünüyüorum cünki siz dediniz tüm temalarda ayni sey onun icin simdilik aklima tek ftpdeki viewforum.php dosyasi geldi
-
- Kayıtlı Kullanıcı
root dediğiniz dosyyı bulamadım ama view_body de değişiklik yaptım oradan olabilir ama eski oöle bi dosya nasıl bulabilirim acaba bilemiyorum yardımcı olabilcek msşinz acaba....
-
- Kayıtlı Kullanıcı
http://sonmezhazirmutfak.com/forum/viewforum.php?f=26
bu sefer komple tema gitti galiba bi bakabilir msinz acaba
hem uzadı gene hmede tema yok sallantıda duruo
viewforum.php dosyasından nerede bulabilirim acaba bilginiz var mı
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
muhammedkursad yazdı:http://sonmezhazirmutfak.com/forum/viewforum.php?f=26
ftpnizde /forum/viewforum.php
temayi yeniden yükledinizmi ?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
evet tamamen temayı sildim tekrar yükledim gene de olmadı hatta farklı temalerda da denedim yinede olmadı farklı temalrda da aynı sorun var
-
- Kayıtlı Kullanıcı
sizi foruma yönetici atasam yapabilir misiniz acaba
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bu ekteki dosyayi indirin ftpnizdeki viewforum.php ile degistirin
- Dosya ekleri
-
- viewforum.rar
- (7.39 KiB) 129 kere indirildi
-
- Kayıtlı Kullanıcı
-
- Kayıtlı Kullanıcı
forumu silip yerine eski dosyaları koyamyı deneyecem öncden denedim ama olmadı bu sefer tekrar yapmayı deneyecem birazdan sonucu tekrar söylerim size ilginiz için çok teşekkürler....
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
muhammedkursad yazdı:forumu silip yerine eski dosyaları koyamyı deneyecem öncden denedim ama olmadı bu sefer tekrar yapmayı deneyecem birazdan sonucu tekrar söylerim size ilginiz için çok teşekkürler....
bence hemen forumu silmeyin biraz daha urasin benimde su an icin aklima birsey gelmiyor birsey gelirse aklima ben buraya mutlaka yazarim
-
- Kayıtlı Kullanıcı
bşe olmaz ya saten yen başladım bu işe
biraz yorulurum ama kurtulurum çıldıracam çünkü
ç.ook teşşekürler

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
siz bilirsiniz rica ederimmuhammedkursad yazdı:bşe olmaz ya saten yen başladım bu işebiraz yorulurum ama kurtulurum çıldıracam çünkü
ç.ook teşşekürler

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir