[3.0.1] Bo2Soft
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[3.0.1] Bo2Soft
bo2Soft phpBB3 1.1.0 Sürümü
Türkçe butonlar içindedir.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
DOWNLOAD v1.1.1 (phpBB-3.0.1
DOWNLOAD 1.1.0 (RC8)
DOWNLOAD 1.0.1 (RC7)
Tema Yazarı: Bozuntu
Türkçe butonlar içindedir.
DOWNLOAD v1.1.1 (phpBB-3.0.1
DOWNLOAD 1.1.0 (RC8)
DOWNLOAD 1.0.1 (RC7)
Tema Yazarı: Bozuntu
PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
- CitLemBiK
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [3.0.1] Bo2Soft
Bozuntu hala xhtml'yi önemsemiyor...
Oysaki gelecegin teknolojisi...
Oysaki gelecegin teknolojisi...
"Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır." (Wilhelm Friedrich Nietsche)
hizli cevap butonu yokmu bunun ya :S
ya bunda bende üye kaydı olmak için
Kayıt a basınca boş bir sayfa açılıyor bu temada sadece ama
bunu nasıl genişletebiliriz. ?
bu genel sorunu zaten temayla pek fazla ilgilenmemişler.ReplaX11 yazdı:ya bunda bende üye kaydı olmak için
http://demo.phpbb3styles.net/bo2Soft
temaların çoğunda problem var .
AtA-GRuP
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
ben kullanıyorum kaç aydır ve problem yaşamadım. Çok da beğeniyorum valla
isteyen bakabılır forumuma

blogcu
Genişletebilirmisiniz arkadaşlar cok küçük widescreen olsa güzel görünür..
yardımcı olabilirseniz sevinirim

- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
acpden gir-->stiller-->temalar-->css dosyasını aç-->ordaki şu kodları bul (yukarlarda bı yerlerde)Kors4n yazdı:Genişletebilirmisiniz arkadaşlar cok küçük widescreen olsa güzel görünür..yardımcı olabilirseniz sevinirim
Kod: Tümünü seç
#wrapheader {
min-height: 120px;
height: auto !important;
height: 120px;
padding: 0;
width: 97%;
margin: 0 auto;
}

daha fazla destek için forumlarında paylasmıslar. Bakabılırsınız
blogcu
-