İsteyene Logo
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: İsteyene Logo
Programla yapmaya gerek yok, bir cok site zaten programla yapılan bannerleri yapabilme özelliğine sahip ama illada bir program istersen Xara derim 

Bana bir tane yaparmısın
sitem
http://hamachfifa08.ha.funpic.de/
lütfen
Hamachi Fifa08
altına küçük harflerle
ve daha fazlası...
bide koyabiliyosan yanlarına oyuncu(futbolcu) resimleri koyarsan sewnirim
bu fazla oldu galiba
yapamıyosan yapma
şimdiden sağol
sitem
http://hamachfifa08.ha.funpic.de/
lütfen
Hamachi Fifa08
altına küçük harflerle
ve daha fazlası...
bide koyabiliyosan yanlarına oyuncu(futbolcu) resimleri koyarsan sewnirim
bu fazla oldu galiba
yapamıyosan yapma
şimdiden sağol
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
yapayım ama bakın boyut belirtin lütfen. şimdi kafama göre birsey yaparsam hiç hoş olmaz.
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
buyur arkadasım, umarım işini görür.
Kod: Tümünü seç
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"
codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0"
width="775" height="80" id="deneme" align="">
<param name=movie value="deneme.swf"><param name=quality value=high>
<embed src="deneme.swf" quality=high width="775" height="80" name="deneme" align=""
type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</embed></object>
- Dosya ekleri
-
- deneme.rar
- (8.33 KiB) 271 kere indirildi
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bir tane daha yapmıstım ama, buraya ekleyecegime yanlıs yere ekledim, linki altta ordan bakıver
http://phpbbturkey.com/forums/viewtopic ... 035#p72035

http://phpbbturkey.com/forums/viewtopic ... 035#p72035
-
- Kayıtlı Kullanıcı
139 x 52 piksel
Boyutlarında güzel bir Lugor.Net yazabilirmisiniz?
Boyutlarında güzel bir Lugor.Net yazabilirmisiniz?
- thujaoriantalis
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- Dosya ekleri
-
- SDSADSA00asadsad.JPG (16.54 KiB) 3327 kere görüntülendi
PAŞAM SİTEME LOGO YAPARMISIN ACABA__?*
VATAN.FORUMLARİ.NET HER TÜRLÜ BİLGİ ARŞİVİ DİE_?
VATAN.FORUMLARİ.NET HER TÜRLÜ BİLGİ ARŞİVİ DİE_?
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaslar Sadece Logo İstediğinizi Belirtiyorsunuz, Oysa Boyutlarını Ve İçinde Neler Yazacagınıda Söylerseniz Belki O Sekilde Daha İyi Yardımcı Olabilir Burdaki Kişilerde.
USTA BENİM İSTEDİGİM NET SAYFASININ BÜYÜKLÜGÜNDE
SEN BANA AYARLASAN SEVİNİRİM...TAM WEB SAYFASININ BÜYÜKLÜGÜNDE BOYRDAN BOYA
KO2.FORUMLARİ.NET KNIGHT ONLİNE WEB SİTESİ HAREKETLİ OLURSA SEVİNİRİM...
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
SEN BANA AYARLASAN SEVİNİRİM...TAM WEB SAYFASININ BÜYÜKLÜGÜNDE BOYRDAN BOYA
KO2.FORUMLARİ.NET KNIGHT ONLİNE WEB SİTESİ HAREKETLİ OLURSA SEVİNİRİM...
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
kırmızıbeyaz.com siteme şöyle sitenin adına yakışır karizmatik kırmızı beyaz renklerde 300x100 logo yapabilirmisin acaba kırmızı beyaz yazsın yumuşak hatlarda el yazı karakteriyle ve altınada ortalancak şeilde spor yazsın kolay gelsin birde aynı şekile benzer tanıtım amaçlı kullanabileceğim 468x60 bir bannerde yaparsan çok memnun olurum...
bende www.murathasgun.com.tr/forum sitesine uygun bir logo rica edebilirmiyim? zahmet olmazsa
kolay gelsin...
kolay gelsin...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba Evrim Bey bana bi yardımcı olursanız sevinirim.
www.mygenclik.net adresime bi bakın ona göre bi logo yapabilirmisiniz.birde ben sizden birşey daha sorcam sohbet panelini nasıl eklicem?
msn adresim :mahmutalic@windowslive.com
eğer yardımcı olursanınz sevinirim
www.mygenclik.net adresime bi bakın ona göre bi logo yapabilirmisiniz.birde ben sizden birşey daha sorcam sohbet panelini nasıl eklicem?
msn adresim :mahmutalic@windowslive.com
eğer yardımcı olursanınz sevinirim
- thujaoriantalis
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
üstad cok iyi yapıyosun vallahı cok ıyısın once tesekkur ederim.
ben cross fire clan sıtesı yapıyorum ben bıraz detayı anlatsam bana yapabılırmısın ya ben ugrastım bır turlu olmadı sonuc guzel olmuyor msn versem ekleyebılırmısın.. yardımcı olursan cok mutlu olurum.
serkan1@windowslive.com
ben cross fire clan sıtesı yapıyorum ben bıraz detayı anlatsam bana yapabılırmısın ya ben ugrastım bır turlu olmadı sonuc guzel olmuyor msn versem ekleyebılırmısın.. yardımcı olursan cok mutlu olurum.
serkan1@windowslive.com
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir